Nagy vagyon csak hátszéllel

Alig több mint három perc. Körülbelül ennyi időre van szüksége Mészáros Lőrincnek, hogy annyi pénzt keressen, amennyivel a magyarok szerint már gazdagnak számít valaki – derült ki a Publicus Intézet által a Vasárnapi Hírek megrendelésére készített felmérésből.

A gyerekek öröme, a szülők terhe

Ami megkönnyebbülés a gyerekeknek, fejtörés a szülőknek – 10 hétre kell jobb esetben programot, vagy legalább felügyeletet biztosítaniuk csemetéik számára.

A hajléktalan az új migráns

Morálisan elfogadhatatlan, a gyakorlatban megvalósíthatatlan, a jogrendszerre pedig hihetetlenül veszélyes a hajléktalanság tilalmának beemelése az alaptörvénybe.

Trambulinról vizelnek a medencébe

A magyar korrupció azért különleges, mert ideológiai alátámasztást kapott; nem pirulnak vagy magyarázkodnak miatta, inkább nemzetépítésként állítják be.

Hadapródok a dán „kanyarban”

A magyar hadsereg sok olyasmit tett a második világháborúban, amivel nem büszkélkedhetünk, de tett olyat is, amiben semmi szégyellnivaló nincs, sőt.

Az pofázhat bele, aki a pénzt adja

Ha megkérdeznénk valakit az utcán, hallott-e Mészáros Mátéról, a színészről, valószínűleg nem tudná, kiről van szó. De ha azt mondanánk, ő a pasas a Sportszelet-reklámban vagy hogy „hasitasi nem kér kódot”, már helyben volnánk.

 

Címkék: Ajánló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!