Így nyaralunk mi

Vajon mi a leginkább megosztó kérdés, ha a magyarok nyaralási szokásairól van szó? Belföld vagy külföld – vághatják rá sokan. A válasz ennél jóval lehangolóbb: igen vagy nem.

Frusztráción lovagol a Fidesz

Meghatározóbb a kapcsolat, mint az érdem és a teljesítmény. Ezt tartom a legnagyobb kudarcnak, mondja Hack Péter alkotmányjogász, volt liberális politikus, az ELTE tanszékvezetője.

Láthatatlan vizsgálat

A kormány állítólag továbbra is vizsgálódik, hogy kiderítse, amit néhány hónapja egyes képviselői a saját szemükkel láttak: folytat-e valódi képzést a CEU New Yorkban.

Céklafőzelék a plafonon 

Fegyelmezett, mosolytalan, úgy is mondhatnám: merev. Ilyennek látjuk, ha választási szakértőként hívják valamelyik ellenzéki csatornához. Kevesen tudják, hogy Tóth Zoltánnak másik arca is van, és ma tevékenyebb, mint valaha.

Afrika, az ígéret földje

Még évtizedekig a menekültpolitika határozhatja meg az európai politikát. Az uniós kormányok ezért mindinkább arra törekednek, hogy az EU-n kívül, Észak-Afrikában hozzanak létre felvevő központokat az Afrika belső területeiről érkezett bevándorlók számára.

Kifogyóban a gyógyszertári készlet

Óriási a dömping a gyógyszertárakban a forgalomból kivont vérnyomáscsökkentők miatt, több helyettesítőt már alig lehet kapni. Eközben a betegek visszakaphatják a pénzüket, ha visszaviszik a forgalomból kivont termékeket.

Vámharc lehet a netes vásárlásból 

Egyre többen és egyre nagyobb értékben vásárolnak az interneten. A vásárlók számának növekedése azonban nem jelenti a vásárlói tudatosság növekedését.

Címkék: Ajánló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!