Legyünk populisták!

"A Fidesz moziját nézi mindenki. Szeptembertől másik mozit kell bemutatni, saját víziót és világképet kell felépíteni"

Végleg elveszett diplomák 

„Privilégium, ha valaki meg tudta írni a szakdolgozatát a határidőig” – kezdi Ákos, aki 2003-ban kezdte meg a tanulmányait az ELTE film és angol szakán.

Beelőztek a kétfarkúak

Egyre több a pártválasztásában bizonytalan szavazó, és a politikai uborkaszezonban csökken az aktivitási kedv is. Viszont az emberek egyre inkább azt gondolják, hogy rossz irányba mennek a dolgok.

Zászlóshajó az ismeretlenbe

A betegek mellett a hozzátartozók kiszolgálása is elvárás, ezért lesz szükség fodrászatra és postára az új budai centrumkórházban.

Leveszik a terhet 

Kétszer már balhé volt, és harmadszor is az lesz, mert bele van kódolva a rendszerbe – így jellemezte a Ryanair kanári-szigeteki járata körül kialakult helyzetet egy, a repülésben dolgozó informátorunk.

Zombiföld a semmi közepén

Gyerekrajzokat őriz a telefonjában – a vérben úszó, csonkolt pálcikafigurákat gyerekek rajzolták 2015 nyarán. Abban az időszakban éjjel-nappal menedékkérőket gyógyított a pályaudvarokon, hetekig nem ment haza.

Az árulás világa, a szabadság körei

Egy nap története: 1944. január 14-én a Palesztinába igyekvő, Budapesten bujkáló belzi csodarabbi, Áron Rokeah elmondja utolsó beszédét. Egy szerelmes pár ugyanekkor – végzetes módon – szakít egymással.

K-pop a spájzban

„Sokféle koncertet megnéztem Koreában. A színpadra állítás, a koreográfia és az előadásmód elképesztő volt, de ami még ennél is fontosabb, hogy éreztem a lelket a zenében. 

Egy korty halál

Amióta ember az ember, azóta él benne a vágy, hogy valamiképp halhatatlanságra tegyen szert, vagy legalábbis képes legyen a fiatalság konzerválására. 

Címkék: Ajánló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!