Lehetünk ravaszabbak a Fidesznél

A korrupciót elhallgató és a migránsáradatot eltúlzó médiájával és a magára írt választási törvényével egyre erősebb csiriz köti a Fideszt a hatalomhoz.

Pénz van, rákszűrés nincs

Évente ötezer ember hal meg Magyarországon vastagbéldaganat következtében, az országos szűrőprogram indulása azonban tavaly óta húzódik.

Újrateremtette önmagát

Hogy miként kell szépen ölni, és miért – Csobánka Zsuzsa Emese legújabb regényéből megtudható. De hogy miért fontos gyerekkori emlékeket gyűjteni, családfát állítani, arra már rákérdeztünk.

Törpe a hátsó udvarból

Ha Nyugaton, Északon és Keleten nem megy, legyünk nagyok Délen. Nagyjából így foglalható össze a magyar kormány és a hozzá közel álló gazdasági vállalkozások balkáni nyomulása. De úgy tűnik, sokszor nem elég sámlira állni.

Félremagyarázott kereszténység

Köze sincs a kereszténydemokráciához az Orbán Viktor kormányfő által Tusnádfürdőn felvázolt világképnek. A kereszténydemokrácia alapelve ugyanis a tolerancia, nem pedig a kirekesztés.

Nyakunkon a műanyag-apokalipszis

A világot lassan, de biztosan elárasztja az eldobható műanyaghulladék. Ennek leglátványosabb jelei az óceánokban úszó hatalmas műanyagszigetek közel 50 magyarországnyi területen, ez azonban csak a „jéghegy” csúcsa.

Lássuk őket!

Melltartó mint szemellenző, dizájnos közmunkaruha és egyedi lábmerevítő – többek között ilyen darabokat vonultattak fel a Here We Are csoport által rendezett divatshow vegyes képességű modelljei nemrég a MagNet Közösségi Házban.

Címkék: Ajánló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!