Garantáltan Mészáros

Mészáros László nyeri a vasárnapi időközi polgármester-választást Felcsúton. Két Mészáros László indul ugyanis a Mészáros Lőrinc lemondása után megüresedett székért.

Kisváros, nagy politika

Személyes indulatok, sokszor alpári stílus és némi állampolgári értetlenség kíséri a vasárnapi, időközi polgármester- és képviselőtestületi választást Pásztón.

Értelmetlen korlátozások

Nem csak a bürokratákat, de néhány fontos ágazat dolgozóit, például a rezidenseket is érinti a közelmúltban bevezetett létszámstop a közigazgatásban.

Mindenre rárepülnek

A tény, hogy a drónok oda is eljuthatnak és olyasmit is „láthatnak”, amit az emberek nem, számtalan személyiségi jogi problémát vet fel, emellett a balesetveszély sem elhanyagolható.

Tanszereket a rászoruló gyerekeknek! 

Vadiúj, dizájnos iskolatáska, mindenféle színben pompázó tollak, mesefigurás füzet, körző, szépen bekötött új tankönyvek. Vannak gyerekek, akik így kezdik a tanévet.

Nem bántja a kicsiket a Fidesz

Egyelőre nincs konkrét terv az önkormányzati rendszer átalakítására, de a Fidesz bármikor akár egyetlen nap alatt átszabhatja a mostani szisztémát. 

Trükkösen szerzett kórházi kellékek

Merev szabálykövetés vagy életmentés? Úgy tűnik, e kettő együtt nem megy, legalábbis ez derült ki, amikor annak próbáltunk utánajárni, hogy valóban anarchia uralkodik-e a magyar kórházakban.

Boszorkányok pedig léteznek

Csütörtöktől nálunk is vetíteni kezdik a mozik a zambiai születésű, Walesben nevelkedett Rungano Nyoni Nem vagyok boszorkány című drámáját.

Címkék: Ajánló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!