Sargentini legyűri Orbánt

Hiába a kormánypárti propaganda és a parlamenti határozat, elakadt a máskor olajozott fideszes gépezet a Sargentini-jelentéssel. 

Ki tudja, hol áll meg...

Harmincötmilliárd forintról indult, ma meg örülhetünk, ha százkilencvenből megússzuk. Eredetileg húsz sportág otthona lett volna, de ebből mára csak egy maradt: a labdarúgás.

Drága lesz az ingyen tűzifa

Óriási kampányfogás volt a kormány részéről márciusban a „hideg tél miatti” 12 ezer forintos állami rezsitámogatás, amit a gázszámlából vontak le az érintetteknek nem sokkal a választások előtt.

Egy ital mind felett

A whisky vitán felül a világ legnépszerűbb magas alkoholtartalmú itala. Csak Skóciában évente 1000 milliárd forintnak megfelelő exportbevételt termel. 

Ki az úr a szemétdombon szemétdombon

A néhány ezer forintos rezsicsökkentésen végül mindenki veszíteni fog, de a kukaarmageddont egyelőre határozatlan időre elnapolták.

Támadás Konstantinápoly ellen

Nagyot téved, aki azt képzeli, hogy az ortodox keresztény egyházak elfajuló vitája a vallásról, Istenről, netán a hívek üdvéről szól. A konfliktusnak nagyon is profán okai vannak. A főszereplők: a politika, Putyin és Porosenko.

Sorozatos szerepváltás

Retteg a rutintól, hiába van Aranyélete, új és még újabb kihívásokat keres. A színészi szerepeiben csakúgy, mint az éneklésben vagy éppen a futásban. Ónodi Eszter színésznőt filmsorozatairól és az önfeledt zenélésről kérdeztük.

Címkék: Ajánló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!