„Fizess, magyar, ha gyógyulni akarsz!” címmel készítettek mukatársaink a jelenlegi egészségügyi helyzetről, és az adómentes, korlátlan egészségügyi cafetéria bevezetésének várható következményeiről a friss Vasárnapi Hírekben.

 
Illusztráció - Fotó: Ujvári Sándor, MTI

Ideért a fizetős egészségügy – kettészakadhat az ellátás. - A kormány szép lassan vonul ki a gyógyító szektor finanszírozásából. - Kézi vezérlésre állítják át a kórházakat, mindjárt építenek is hármat. - Hiába kapnak átlagosan 26,5 százalékos béremelést az egészségügyben dolgozók szeptembertől, mégis sztrájk lesz.

Friss lapszámunk egészségügyi összeállításában Rudi Westendorp holland orvoskutatóval készített interjút is olvashatnak. Munkatársunk, Krausz Viktória így vezeti be "Az öregedés művészetének titkai" címmel megjelent interjút: "Létezik öregség öregedés nélkül? Rudi Westendorp holland orvoskutató magyarul is megjelent könyvének címében is megadja a választ: igen, nagyon is lehetséges. A neves gerontológus szerint bár lehetetlen egészségesen megöregedni, de idős korban is lehet minőségi, hasznos életet élni. Sőt muszáj!"


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!