Történelmi pillanat – egyet akar játékos, szurkoló és az MLSZ-elnök is: az ígéreteit eddig maximálisan beváltó Dárdai Pál maradjon a labdarúgó- válogatott élén. Most már csak az ő döntésére várunk.

 
Vasárnapi Hírek, 2014. november 16., 46. szám

November 16-i lapszámunkban munkatársunk, Beró Zsolt emlékeztet: a tény hogy Dárdai Pál "a pénteki meccs utáni sajtótájékoztatón kicsit előretekintett a csoportban („a következő két meccsen kell négy pont, és akkor az már elég kellemes kis történet lehetne…”),  arra utal, Dárdait foglalkoztatja a maradás gondolata."(...)
"Pedig, ha belegondolunk, „nagy dolgot” Dárdai sem csinált. Csak épp állta a szavát, az elmúlt két hónapban tulajdonképpen minden úgy történt, ahogy mondta. És ezzel máris hitelesebb, mint labdarúgásunk elmúlt 25 évében bárki."

Hegyi Iván "Dárdai Matyi" című írásában a Pintér Attila gyors menesztése utáni helyzetről írja: "a futballszervezet vezérkara csak a Lúdas Matyi-effektusban bízhatott, hogy Dárdai az őszi kvalifikációs meccseken háromszor veri vissza az ellenfelek próbálkozásait." (...)
Ha Dárdai a maradás mellett döntene, esélye lenne, hogy 1972 után először a magyar foci történetében, a legendás Illovszky Rudolf nyomdokaiba lépjen! A döntésben azonban nem kevés a kockázat, ahogyan a Dárdai vezetése alatt hat féliőt játszó válogatott öt félidejében is nagy szerepe volt Fortunának - latolgatja az esélyeket a Gól rovatban Hegyi Iván...
Részletesen lásd a Vasárnapi Hírek ma megjelent 46. számában!

Néhány ajánlat november 16-i lapszámunk további témáiból:

Az elnök múltja
Szorongatják Junckert a luxemburgi adózás miatt.

Lábak fülhöz
Csimbi, a statiszta élete érdekesebb, mint a film története.

Háttéralkut sejtet a matek
A devizaadósok okkal érezhetik magukat átejtve: jobb, ha professzort fogadnak maguk mellé a forintosítás utáni törlesztő kiszámolására.

Kocsma, nagy k-val
A Magyar Nyelv Napján a folyton változó helyesírásunk új szabályait is ünnepelhetjük, de akár szörnyülködhetünk is.

Paks 2: bűnök és hibák
A Sólyom László volt köztársasági elnök védnökségével készült szakértői tanulmány jogsértések sorát tárta fel az oroszokkal kötött szerződésben.

Vezető kerestetik
A pártoknak semmi közük a civil ellenálláshoz, de utánpótlásképzés híján nem is lesz.

Közfelháborodásra gyűlik a tömeg
Tüntetéscunami lesz hétfő este. Budapesten előbb a József nádor térre, aztán a Kossuth Lajos térre vonul várhatóan több tízezer tüntető a Közfelháborodás Napján.

Jövő héten háború?
Egyre több jel mutat az orosz katonai beavatkozás előkészületeire Ukrajnában.

 

 

Címkék: Ajánló, Dárdai Pál

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!