Mészáros Lőrinc kempingjei telt házzal mennek, az önkormányzatok tízmillió forintokból próbálják kipofozni strandjaikat, a füredi partot feltúrta a vizes vb, a szeszhordák eltűntek, szegényebb hazai turisták lubickolnak mindenütt.

 
Vasárnapi Hírek, 2017. július 1., 26. szám


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. július elsején megjelent számából:Sikerrel kerülte ki a csapdát
Árnyékkormányt állít fel augusztus végére Botka László. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje közéleti szereplőket (értsd: nem pártembereket) emelne be kabinetjébe. Neki nem szóltak, hogyha őszre nem nő a szocialisták támogatottsága, akkor változtatnia kell a stratégiáján, úgyhogy nem ideges. A plakáttörvény miatt sem.
Interjú Botka Lászlóval a friss VH-ban


Hátrál az Emmi

Perek indulhatnak az Oktatási Hivatal ellen, ha a diákok hallgatnak a Tanítanék mozgalom felhívására. A Tanítanék kész segíteni mindazoknak, akik jogi úton szeretnének elégtételt venni az elrontott szakérettségik miatt.
Az ügyben a legfrissebb fejlemény: lemondott a műszaki szakgimnazisták egyik tételkészítő bizottságának elnöke – legalább részben a mozgalom nyomására. A Tanítanék szerint nemcsak a tételkészítő bizottság elnökének kellene távozni, hanem mindazoknak, akik az elrontott szakérettségikről döntöttek, az államtitkártól Balog Zoltán miniszterig. A mostani beismerés után pedig az Oktatási Hivatalnak lejjebb kellene vinnie a ponthatárokat.
Folytatás a friss VH 4. oldalán


Homályos halálokok
Miért gyorsult fel a népességfogyás télen?


Kárpótlás nélkül –
Az oroszok csak bocsánatot kérnek a 3-as metró hibáiért


Szabó Magda a kifutón –
Színésznők bújtak a szerepeibe


Óvatos drukk –
Csak egy Jolly Jokerünk van a vizes vb-n


Megszenvedett könyvek
Bartos Erika a beteg gyerekekért


Az öröm luxusa
Kardos Zsuzsi, az ajándékkészítő

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!