Súlyos állításokat sorakoztat fel munkatársunk a Vasárnapi Hírek szombaton megjelent 13. számában, az összeállítás teljes egészében„Berlin-Budapest tengely” címmel olvasható lapunkban.

 
VH, 2017. 13. szám


A főbb tételek:
- Számos uniós szolgálat már nem kérdez a magyar kormánytól és nemzetbiztonsági szervezetektől, hanem hírszerzési módszerekkel gyűjti be az információt
- Dupla frontvonal húzódik Budapesten: az oroszok és az amerikaiak dolgoznak egymásra – és mindenki másra
- A letelepedési kötvény komoly rés az EU biztonsági pajzsán, de illegális ügynököket nem nagyon nyomnak át rajta

"Csak a terrorveszéllyel kapcsolatos ügyekben, illetve a proliferáció (tömegpusztító – legyen szó atomalapú, biológiai vagy vegyi – fegyverekről) kérdéseiről egyeztetnek a nyugati szervezetek a magyar Terrorelhárító Központtal. A többi szolgálat gyakorlatilag nem létezik számukra."

Háttérinformációk cikkünkben:
"A menekültválság végképp megroppantotta a magyar titkosszolgálatok hitelességét: Nyugat-Európában csak úgy emlegetik a szervezeteket, mint akik 90 ezer menekültet toltak rá az EU-ra, köztük többtucatnyi terroristát (akikről utólag kiderült – például a párizsi, illetve a brüsszeli merényletek hátterének felgöngyölítésekor –, hogy hetekig „pecóztak” Magyarországon.) A tehetetlenséget az európai szolgálatok elsősorban a kompetenciahiány rovására írják, mondván: elképesztő, hogy a hazai terrorelhárítókat felszámolók (a hazai zsargon így hívja azokat, akik meghúzzák a ravaszt, magyarán: a kommandósokat) vezetik."
További részletek lapunk szombaton megjelent friss számában. ("Berlin–Budapest-tengely - Orosz és amerikai titkosszolgák kerülgetik egymást nálunk")

A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a hétvégén, valamint a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük! 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!