Már éppen úgy volt, hogy fű alatt ugyan, de kitör a béke, aztán a Viktor hirtelen berágott – indokolja egybehangzóan több Fidesz közeli forrásunk, miért robbant ki a nagy hirdetőoszlop-háború.

 
Őrző-védők a hirdetőoszlop körül - Fotó: Balogh Zoltán, MTI

Majdnem fegyverszünetet kötött Orbán és Simicska, de a miniszterelnök váratlanul újra rámarkolt a csatabárdra.

A január 9-én megjelent Vasárnapi Hírekben "A Lajos., a János és a Jobbik" címmel megjelent cikk a konfliktus hátterével kapcsolatos értesüléseket ismerteti.

A kormánypárti pletykák szerint a Jobbikkal kapcsolatos az újabb fordulat. Híresztelések eddig is terjengtek Simicska Lajos és a Jobbik közötti kapcsolatról, de most – legalábbis a fideszes suttogások szerint – többről van szó, mint szóbeszédről.

"Ráadásul nem csak Simicskát kötik össze a Jobbikkal, hanem a kommunikációs térben randalírozó Lázár Jánost is, aki minden alkalmat megragad, hogy hangsúlyozza: amíg mások szotyiznak (Orbán Viktor) vagy a cégügyeikről hazudnak (L. Simon László), illetve luxusmulatókban dorbézolnak (Habony Árpád), addig ő emberfeletti erőfeszítéssel kormányozza az országot" - olvasható a cikkben.


Részletek a friss VH-ban "A Lajos, a János és Jobbik" címmel.
A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!