"Kitartóan szivárog az a hír, miszerint a kulisszák mögött már gyúrja magát az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Akiről egyelőre csak annyit tudni, hogy a közéletből jött – de nem politikus –, és a szocialisták szerint a bizonytalanokat és a politikai centrumban elhelyezkedőket is képes megszólítani. Ha a személye nem is, az viszont egészen biztos, hogy színre lépésével ad acta kerül az előválasztás."

 


A Vasárnapi Hírek „Ki van a kalapban?” címmel közölt elemzést a demokratikus ellenzéki pártok köreiben beindult folyamatokról a friss közvélemény-kutatások fényében – amelyek többsége a Jobbikkal szembeni karaktergyilkos kormánykampány sikerét jelzi.

„A karaktergyilkosságoktól sújtott Jobbikban sokan úgy érzik, fogy a népszerűség, és vélhetően igazuk van. Viszont közben a Fidesz sem erősödik – ám a demokratikus ellenzék pártjait még így is legyőzné egy választáson, kivéve Budapesten. A kialakult helyzeten legfeljebb egy jó ellenzéki miniszterelnök-jelölt fordíthatna, és egyes szocik azt pletykálják: találtak egyet.”


A részletek a december 10-i Vasárnapi Hírekben.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és most a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!A részletek a december 10-i Vasárnapi Hírekben.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és most a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!