„Kormányt repeszthetnek a vasárnapok” címmel jelent meg munkatársunk, Nagy B. György összeállítása a friss Vasárnapi Hírekben.

 
Illusztráció

Buktak a kopaszok, Erdősi Lászlóné beadványával együtt. A Nemzeti Választási Iroda szerdán végül mégis a szocialisták beadványát hitelesítette a vasárnapi boltbezárások ügyében. Orbán Viktor előre menekül, hétfőn javaslattal áll elő, ám az ellenzék szerint ezzel már elkésett. A népszavazás lehetőséget teremt arra, hogy az emberek elmondják végre, mit gondolnak az Orbán-kormány politikájáról. Állami földek osztogatásáról és bérplafonról is - a részletek "Kormányt repeszthetnek a vasárnapok" címmel a szombaton megjelent VH-ban.

Összeállításunkban kommentárok, elemzések is találhatók. Jogászszemmel rovatában Sándor Zsuzsa „Rés a pajzson” címmel elemezte a helyzetet. Böcskei Balázs politikai elemző a háromigenes népszavazás esélyéről és a kormány lehetséges válaszairól írt friss lapszámunkban „Egyből három?” címmel. Az összeállításban olvasható Bitó László publicisztikája is, „Nem hagyhatjuk!” címmel.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!