Kisebb közelharc árán sem sikerült érdemi információkat szerezni az illetékes szervektől arról, mennyiért cuccol át a Várba a Miniszterelnökség és két tárca. Nem csoda, ha titkolják: Orbán álmának költségei úgy nőnek, mint a vizes vb kiadásai. Azért sejtjük, mennyi a rezsim urizálásának végszámlája.

 
VH, 2017. augusztus 26., 34. szám

"A Vár bevétele: urizálva költözik Orbán" címmel olvashatók a részletek a friss VH-ban.
- Áttelepítették a tűzijátékot, így Orbán jövőre várbeli erkélyéről szemlélheti
- A költségek úgy nőnek, mint a vizes vb kerete, csak jobban titkolják
- Az antik luxusbútorok és az arannyal szőtt selyemtapéta nem számít urizálásnak az új elit szemében
A részletek lapunk 16-17. oldalán.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. augusztus 26-án megjelent számából:Nyugdíjasokkal ütik egymást
A burkolt buzizás nem hatott, így most a nyugdíjasokat próbálja Vona Gáborra uszítani a Fidesz.
A Jobbik elnöke viszont Habony Árpáddal hárít, mondván: nonszensz, hogy az a Fidesz vádolja őt nyugdíjasgyalázással, amelynek spindoktora leütött egy idős férfit, védelmére kelő feleségét pedig hasba rúgta – pusztán azért, mert nem keltek át elég gyorsan a zebrán. Ám bármit is mond Vona, legfeljebb utóvédharcot folytathat, hiszen már javában dübörög a kormánypárt lejárató kampánya.
„Jó napot kívánok, a Fidesz nevében keresem. Azért hívom, mert önnek is tudnia kell, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke megsértette a nyugdíjasokat. Azt mondta róluk, hogy szennyvíz folyik a szájukból, magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, és trágárul ordibálnak. Ez felháborító! A Jobbik szégyellheti magát! Nem először fordítanak hátat az időseknek, nem először sértegetik őket. Vona Gábor kijelentése csak a legutóbbi példa. Ne felejtsük el, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk!” – ezzel a szöveggel kezdte meg a Fidesz a nyugdíjas választók puhítását a kampányra ráfordulva, a telefonokban egy idősférfi-hang emlékeztet a Jobbik elnökének korábbi szavaira.
Folytatás az augusztus 26-án megjelent VAsárnapi Hírek 4. oldalán.


Putyin nálunk élvezi a küzdelmet
A kormány a hatalombrókerekkel
cimborál


Bármekkora bírságot
kiszabhatnak
– Az egyedi
pereskedés mit sem ér
 

Vízvezeték-szerelővel harcol
Macron
– A magyaroknak is
fájni fog, ha győz


Feltámasztották Róma
ízvilágát
– Három festő,
egy régész meg a bűzaszat


Pacalparadicsom
Cserna-Szabó
és a gyomrokÚjra világbajnokság
Kemény küzdelem
a tatamin

 

A RENDSZER FOGSÁGÁBAN
Jövő pénteken új tanév kezdődik a Fidesz által hetedik éve gyűrt iskolarendszerben. Bár Palkovics László szerint az irány „vitathatatlanul” jó, a tények cáfolják az államtitkárt.
A merev és a gyerekek számára sokszor nehezen elviselhető rendszert a pedagógusok és a szülők összefogása változtathatná meg, de a két csoport között egyelőre nincs valós kapcsolat.
A témát elemzi a friss  VH-ban elemzésünk ("Lusták és konfliktuskerülők" címmel) és F. Szabó Kata vezércikke ("Vitathatatlanul" címmel).

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!