Az EP-ben közkedvelt viccek főszereplői az Orbán-kormány tagjai, pedig ők Brüsszelben is a magyaroknak produkálják magukat.

 
Vasárnapi Hírek, 2017. december 9., 49. szám

"Brüsszelben mindenki hallott a Soros-tervről. Brüsszelben mindenki őszintén vallja: nem volt, nincs, nem lesz Soros-terv. És Brüsszelben egy idő után senki nem bírja nevetés nélkül, úgyhogy mindenki azzal viccelődik: még jó, hogy ő Soros-katona. Az biztos, hogy az év vígjátékát/tragikomédiáját a magyar kormány adta az EU-nak. Brüsszel pedig kacag. Szubjektív riportunk ezt a nyíltan kiröhögős/gúnyos hangulatot adja vissza."
Szűcs Ágnes brüsszeli riportja "De mi az a jogállam? Mi, magyarok, Soros-katonák" címmel olvasható a friss Vasárnapi Hírekben.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. december 9-én megjelent számából:Kampányarcból jelölt lehet
Programbemutató ülés, ahol Kunhalmi Ágnes debütál az MSZP kampányarcaként – ez a hivatalos tematikája a szocialista választmánynak szombaton. Hogy a kampányarc titulus mit takar, arról szórnak a vélemények: van, aki szerint csak a szocialista program csomagolása, mások szerint érdemben befolyásolja majd a tartalmat. Ráadásul bármelyik meghatározás csak január végéig, február elejéig igaz, ugyanis addigra el kell dőlnie, beválik-e az MSZP stratégiája, amelyik következetesen ragaszkodik a közös listához és miniszterelnök-jelölthöz. Ha nem, két út áll a szocialisták előtt: vagy koordinálják a választókerületekben a jelöltállítást, vagy egyedül próbálnak szavazatot maximalizálni. Ami az előbbit illeti – legalábbis jelen állás szerint –, bukásra ítéli a kormányváltást és az MSZP-t egyaránt.
Folytatás az 5. oldalon


Testről és
alvásról –
Szeifert Natália
írónővel beszélgettünk


Tánccal hódít –
minden korosztályt
Juronics Tamás,
az Álomutazó rendezője


Meddig élhetnek?
Az idős daganatos betegek kezelésének dilemmáiról


Elvesztett megértés –
Ahogy nőnek a gyerekek,
úgy távolodnak a szövegektől


Mire való az orvosi kamara? –
A hálapénz visszaszorításától a
kórházi fertőzések megelőzéséig


Mindenki mindenkivel –
A hálózatok határozzák meg
az életünket 

 

A NÁPOLYI AZ IGAZI.
Nem ufók szálltak le, önmagukat ünneplik az utcán Nápoly pizzakészítői.
A „nápolyi pizzakészítés művészete” ugyanis a világörökség része lett az UNESCO egyetemes emberiség szellemi kulturális javait felvonultató listáján.
A délolasz városban előzőleg kétmillióan támogatták aláírásukkal az előterjesztést, a sikert pedig stílusosan ünnepelték: ingyen pizzával.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!