Az utolsó cserejátékos

 
Vasárnapi Hírek, 2017. december 16., 50. szám

" 5 százalékkal nőtt a kormány ténykedésével elégedetlenek száma. A Publicus Intézet mérése, amelyet a Vasárnapi Hírek megrendelésére készített, azt mutatja: a bizonytalanok egyre kevésbé szeretik, amit a kormány csinál. Így összességében a választók 58 százalékának nem tetszik, ahogy az országban mennek a dolgok. Ezzel párhuzamosan pedig fokozódik a szavazási kedv."
A Publicus-mérés adatai és részletes elemzés "Közösre vágynak, strómanra vadásznak" címmel a friss Vasárnapi Hírek 4-5. oldalán.
Interjú Molnár Gyulával, az MSZP elnökével "Parasztvakítás és nyeregbe szállás" címmel
a VH 8-9. oldalán.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. december 16-án megjelent számából:Szovjetek helyett Hitlerrel támad Lázár

Szintet lépett a kormányzati gyűlöletkampány: egy diktatúrától kölcsönzött hasonlattal próbálja lejáratni az EU meghatározó politikusait, miközben hazugságra kényszeríti a magyar országgyűlést. És – jelen állás szerint – a hatalom mindezt teheti, mert európai anyapártja falaz neki.
Angela Merkel kancellárt és Martin Schultzot, a német Szociáldemokrata Párt elnökét Hitler maradványaként aposztrofálta az Aksam napilap – a diktatúrát építő Erdogan elnök pártja. Mindez nyáron történt, öt hónap alatt a diktatúra szóhasználata Magyarországra is beszivárgott. Idehaza Lázár János hitlerezett egyet – a Miniszterelnökség vezetője azt mondta: Magyarország utoljára Hitlertől kapott olyan ultimátumot, mint Schultztól.
Folytatás a friss Vasárnapi Hírek 5. oldalán  


Szülők versenye –
Egyre nehezebb bejutni a magániskolákba


Mindent a népszerűségért –
Macron pártcsaládot alapítana
az Európai Parlamentben


Felhúzzák a létrát –
Felcsuti Péter közgazdász az
egyenlőtlenség végpontjairól


Pusztítóbb, mint Vietnam –
A szintetikus ópium szedi áldozatait az USA-ban


Csak akkor kell a védelem, ha kérem –  
Péterfy-Novák Éva
nőkről, férfiakról, bántásról


Közös játék a klasszikusokkal –  
Lackfi János és Vörös István
 


Továbbra sem csitulnak a kedélyek a Közel-Keleten:
jordániai keresztények és muszlimok közösen tiltakoztak az ellen, hogy az amerikai elnök Izrael Állam fővárosának ismerte el Jeruzsálemet.
Donald Trump döntését elutasítják az Európai Unió vezetői is. Az EU álláspontja változatlanul az, hogy a három világvallás szent városának státuszát tárgyalások útján kell rendezni, mert ez az egyetlen megoldás, amely békét és biztonságot adhat a városban élő izraelieknek és palesztinoknak egyaránt.
Mike Pence amerikai alelnök vasárnapra tervezett látogatását elhalasztották. Közben a héten megkezdődött a zsidóság legmeghittebb ünnepe, a hanuka, amikor a hívek naponta újabb gyertyát gyújtanak.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!