A kampányban mindenki a nyugdíjasokra hajt, miközben több százezren éheznek – exkluzív kutatás

 
Vasárnapi Hírek, 2018. február 24., 8. számA Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2018. február 24-én megjelent  számából
:Örömmel várja a megfigyelőket  –
Interjú Patyi Andrással, a választási bizottság elnökével


Luxus és prosztóság –
Menekülnek a magyarok
a vendéglátóhelyekről


Ennyivel fizetünk többet –
Simán vissza lehetne vágni
a gáz és az áram árát


Öngyógyító kütyük –
Markánsan átalakulhat
az egészségügyi piac


Pokoli
olajtartály
Így omlott össze
Venezuela


A világhírű
Lea Seydoux
Enyedi Ildikó új
filmjének sztárja


Félelemlistát ír a Fidesz:
a tét Lázár János városa
Valóban teszt a vasárnapi hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás. A Fidesz azt teszteli, mennyire hatékony a megfélemlítés. Ha nagyon, akkor megvan a kampányrecept. Az alföldi városban a fideszes Hegedűs Zoltánnal szemben az összes ellenzéki párt által támogatott független Márki-Zay Péter indul. Akinek támogatóit most név szerint listázták egy a városban terjesztett szórólapon, többségük ráadásul sosem viselt közéleti tisztséget. A kampányban részt vevő aktivisták mellett a névsorba bekerült a Zsidó Hitközség is, egy taxis és egy volt iskolaigazgató. Utóbbi egy 92 éves pedagógus (akit 90. születésnapján Hegedűs személyesen köszöntött), akinek „bűne” alighanem az, hogy Márki-Zay két fórumán is részt vett.
 


Amire még néhány hete is csak kevesen számítottak:
a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók megnyerték a váltók 5000 méteres döntőjét, ezzel megszerezték Magyarország első téli olimpiai elsőségét! Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor péntek délben vették át aranyérmeiket Pjongcsangban.
Cikkünk a 28. oldalon

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!