Ahogy változik a közhangulat, úgy durvul a hangnem. Információink szerint a szaporodó korrupciós ügyekre és az erősödő oktatási tiltakozásra válaszul a Fidesz újratölti lejárató gépezetét, amelyben immár az adóhatóságnak jut a főszerep.

 
 

Gyilkolnak a bizonytalanokért -  Az adóhatóságtól vár adatokat a Fidesz, hogy karaktergyilkosságokat hajthasson végre – miután a menekültkommunikáció berogyott - A Liget védelmezőit megfigyelik? - A karaktergyilkosságok a bizonytalan szavazókat „dönthetik el” – ez a tábor ma Magyarországon 3,2 milliós.
Cikkeink a friss VH-ban a 10. és 11. oldalon.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2016. március 26-án megjelent számából:
 

Hajtóvadászat a terroristák ellen
Újabb elfogások Brüsszelben, atomreaktor felrobbantására és főtéri lövöldözésre készültek a merénylők. Az EU vezetői képtelenek megállapodni a közös fellépésről.


Megfizetnek a majálisért 
Veszélybe került a városligeti majális, miután a terület új gazdája, a Liget Zrt. az eddigi helyfoglalási díjak sokszorosát kéri a szervezőktől – így többet kell fizetniük a szocialistáknak és a szakszervezeteknek egyaránt, igaz, a tarifaugrás mértéke nem egységes. Hogy mi késztette a Liget Zrt.-t a drasztikus áremelésre, az kérdés. A legtöbben persze politikai indokokat orrontanak a háttérben, ugyanis megeshet, hogy az általános protesthangulatban (ezerrel pörög az oktatási demonstráció) valódi tömegrendezvénnyé alakul a két majális.
A Városliget Zrt. lapunknak azzal magyarázta a lépést, hogy nemrégiben vette át a Városliget – mint eredetileg a fővároshoz tartozó terület – vagyonkezelését. Az átmeneti időszakban a fővárostól átvett árakkal dolgozik, ám szükségessé vált ezen díjszabás áttekintése, racionalizálása. A területfoglalási díjrendszer kialakítása során a Liget Zrt. arra törekszik, hogy az tükrözze a Városliget mint rendezvényhelyszín patináját, jellegét, és minőségi rendezvényeket vonzzon Budapest legkedveltebb közparkjába.
Folytatás a 4. oldalon
 

"Bírjuk a gyűrődést"
Gyűlnek a csatlakozó iskolák a polgári engedetlenségi akcióhoz


Aki nem lop, az máris jól kormányoz
interjú Oszkó Péter volt pénzügyminiszterrel


Nincsen idő tiszteletkörökre –
interjú Almási Évával, a Nemzet Színészével


Abdul bácsi, az év orvosa –
ha ma jönne Magyarországra, kerítéssel találkozna

 

Csak egy kattintás, és szombaton a postaládájában az újság!

"...meg kell védenünk magunkat, és úgy hisszük, meg kell védenünk a vasárnapok szabadságát is.
A Vasárnapi Hírek ezért a hétvége mindkét napján, szombaton és vasárnap is kapható lesz. Aki teheti, és van nyitva tartó bolt a közelben, az a megszokott módon vásárolhatja lapunkat. Akit a törvény elzár ettől a lehetőségtől, az szombaton juthat hozzá az újsághoz."
Részletek itt találhatók, kattintson!

KETTŐRŐL HÁROMRA
A vasárnap hajnali óraátállítás miatt kevesebbet alszunk. Indulás előtt ellenőrizze a menetrendet!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!