Hangzavaros forradalmi évforduló-Fütyülnek rá. - A vasárnapi 1956-os megemlékezések központi színpadán beszél Európa két különutasa, Orbán Viktor miniszterelnök és Andrzej Duda lengyel államfő. Őket készülnek kifütyülni azok, akik ma olyan országot szeretnének, mint amiről a fiatal Orbán Viktor beszélt 1989-ben a Hősök terén.

 
 

Közben a Fidesz éppen Nagy Imrét és mártírtársait próbálja kitörölni az 1956-os forradalom emlékezetéből. Lehet, hogy ma így nézne ki az 1957-es Time magazin címlapja, melyen az ismeretlen magyar forradalmárt választották az Év Emberének.
Cikkeink a friss Vasárnapi Hírek  4. (lásd Összefogás vagy bojkott című elemzésünket), és 15–18. oldalain.
Szatirikus rovatunk, a PINK szerkesztője "Ünnepeljen, ki merre lát!" című összeállítást készített.
(Címlap-grafikánkat a híres Time-címlap: "Man of the Year 1956" felhasználásával készítettük.)A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2016. október 22-én megjelent számából:E-mail címe buktatta le a robbantót
Eltévedtek a Teréz körúti robbantó apukájának házát kereső páncélozott járművel kiguruló TEK-esek, egy helyi lakos igazította őket útba a Zala megyei Karmacson. Miután némi nehézség árán a kommandós konvoj megfordult a szűk utcában, a pincétől a padlásig átvizsgálták a szülői házat – többek között a tűzszerészek. A merénylettel gyanúsított férfi – akit Keszthelyen tepertek a földre lila pólóban és szürke dzsekiben – egy ideje már Budapesten lakott édesanyjával. Ám mostanában újra megjelent a faluban, piros és fehér autókkal. És a helyiek szerint itt is gyakorolt, ugyanis nyáron robbanások is hallatszottak a házából. Mindenesetre a Blikk szerint a merénylet után a nagyszüleinél bújt el. A 23 éves gyanúsítottat már régóta bemérték és figyelemmel kísérték. Ugyanis csúnya hibát vétett: a bomba vevőegységében lévő áramkört az internetről rendelte, ehhez megadta saját e-mail címét – amit „vissza lehetett fejteni”. Hogy nem vitték be azonnal, annak az a magyarázata, miszerint meg akarták figyelni, merre mozog, kivel tart kapcsolatot.
Írásunk a friss Vasárnapi Hírek 4. oldalán.


Kis magyar bérblöff 
Nagy B. György elemzése a friss VH-ban:
Kizárólag a munkaerőhiány tolja felfelé a béreket – de csak rövid ideig 
- A kormányzat egyszerre csökkenti és növeli a terheket 
- Brutálisan nő a szegénység – a bérblöff-kommunikációból nem lehet megélni.


Következmény: halál
Egyre többen halnak meg
kórházi fertőzésekben


Nem idomítani, együtt élni
Varga Zoltán pszichológus
kiosztja a szülőketUnalmas
pokol
Tom Hanks miatt
nézhető az InfernoTávozik a kapitány
Benedek Tibor
azért marad a vízilabdánál

FÉSZEKKALAP. Ilyen is csak a Párizsi Divathéten látható, az utcán furcsa lenne

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!