Rogán Antal miniszter rejtőzködő gazdasági bizalmasa, Kertész Balázs egy festői svájci adóparadicsomban találta meg új otthonát. De van-e svájci állampolgársága is a zugi luxusház mellett?

 
Vasárnapi Hírek, 2016. november 19., 47. szám

Részletek a november 19-i Vasárnapi Hírek 4. és 5. oldalán, itt olvashatók: "Táskás ember Svájcban".
(Címlapfotónk forrása Rogán Antal Facebook-oldala.)

A témához kapcsolódik Jogászszemmel rovatunkban Sándor Zsuzsa „Bizonyíték” című írása is. amelyben „megfontolt jogászként arra keressük a választ: mi számít bizonyítéknak. Lehet-e titokban fotózni, videózni a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert?”

Szatirikus rovatunk, a PINK is arra a témára reagál, hogy Rogán miniszter "elvesztette egyszerű parasztgyerek jellegét". Ugyanezt a témát dolgozza fel Heti abszurd rovatunk válogatása is.A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2016. november 19-én megjelent számából:PUBLICUS ÉS A VASÁRNAPI HÍREK EXKLUZÍV KUTATÁSA:
hatásosak az Orbán-kormány üzenetei,
a Fidesz-szavazók jobban bíznak Trumpban és Putyinban, mint az Európai UnióbanMegúszhatatlan balhé
Maradhat-e Gyárfás Tamás a Magyar Úszó Szövetség elnöke úgy, hogy egyre több úszó, világbajnok és olimpikon követeli lemondását?Új kampány: béremelés
Inkább szavazatvásárlás, mintsem érdemi gazdaságélénkítés a kormány új béremelési és járulékcsökkentési terveÁtírják '56-ot?
Mindenki másként ismeri Tóth Ilona halálának körülményeit
 


Több területen gyilkol a rák
Pedig ki lehetne szűrni előre is, Magyarország lemaradásbanLecserélik a forintot
A nőknek esélyük sincs, királyok előnyben


Okosodó városok

Carlos Moreno szerint a jól szervezett települések lakói szembeszállnak a populizmussal is

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!