Kertész Anna, a Vasárnapi Hírek következő főszerkesztője írja friss lapszámunk 5. oldalán: "A múlt héten, ahogyan önöktől, tőlünk is elköszönt főszerkesztőnk, Gál J. Zoltán. Ez a lap hasonló lehet és kell is legyen ahhoz, amit az elmúlt években az ő vezetésével közösen formáltunk „Véhá”-vá, Magyarország második legnagyobb példányszámú közéleti hetilapjává, de ugyanolyan már biztosan nem lesz."

 
VH, 2017. február 4.

Január 28-án a Vasárnapi Hírek 5. oldalán, a Szerkesztői vélemény rovatban, "Utolsó" című vezércikkében elbúcsúzott Gál J. Zoltán főszerkesztő.

Február 4-én ugyanazon a helyen Kertész Anna főszerkesztő publicisztikája jelent meg, "Maradunk" címmel.
"A múlt héten, ahogyan önöktől, tőlünk is elköszönt főszerkesztőnk, Gál J. Zoltán. Ez a lap hasonló lehet és kell is legyen ahhoz, amit az elmúlt években az ő vezetésével közösen formáltunk „Véhá”-vá, Magyarország második legnagyobb példányszámú közéleti hetilapjává, de ugyanolyan már biztosan nem lesz. Érdeklődésünk, őszinteségünk, érzékenységünk nem változik meg, bármilyen, ezt befolyásoló kísérletet a szerkesztőség egyöntetűen elutasít. Függetlenségünk megőrzésére többféle garanciát kaptunk a kiadónktól, és mi továbbra is csak és kizárólag a magyar valósághoz mérjük a mondandónkat. Elveink, értékeink leírhatók ugyan politikai kategóriákkal, ám semmilyen módon nem igazodnak politikai érdekekhez" -olvasható a publicisztikában.


Kertész Anna "Maradunk" című vezércikke a friss VH-ban olvasható.

A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!