Aranyfalatok az Oscar-gálán - 15 kilónyi ehető aranyat fogyasztottak el aranyporba mártott karfiol formájában az Oscaron a sztárok és a vendégek.

 
7000 mini csoki-Oscar került a büféasztalokra

Csak ez az egy fogás került közel 5 millió dollárba a Wolfgang Puck celebszakács által megálmodott, 1500 főre készített menüben. 850 fős személyzet sütötte-főzte meg és szolgálta fel az 1000 rákollót, 175 kiló füstölt lazacot, 10 kiló kaviárt, 6500 szelet Oscar formájú pirítóst, 88 kiló parmezánt, 8 kiló szarvasgombát, 1500 fürjtojást és 7000 mini csoki-Oscart, amit a VIP-vendégek 2400 üveg pezsgővel, 2700 üveg minőségi borral és 130 üveg skót whiskyvel öblítettek le.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!