Megpróbálták Simicska cégét einstandolni - Rogán 25 milliárddal hizlalhatja barátai médiáját Az EU zúzhatja le az Orbán-ellenes orgánumok finanszírozását - Összeállításunk a friss Vasárnapi Hírekben olvasható.

 
A főváros kipucolja a köztéri reklámpiacot – dőlnek Simicska oszlopai - Fotó: Kováts Dániel, MTI

A Közgép szisztematikus ellehetetlenítése után kidőlnek a Simicska-birodalom újabb oszlopai. A főváros sok év után hirtelen rájött, hogy hátránya származik a Simicska Lajos tulajdonában lévő közterületi reklámcéggel, a Mahirral kötött szerződésből, ezért felmondja azt. A statáriális lépéssel Orbán Viktor egykori szobatársát nem csak jelentős bevételtől, de a választások befolyásolásának lehetőségétől is megfosztják. A módszer egyébként pont ugyanaz, mint amilyennel Simicska einstandolta magának egykoron a fővárosi közterületi hirdetési piacot. Most arról beszélt, hogy egy új „Fidesz közeli” vállalkozó akarta tőle megszerezni a Mahir többségét, a bosszú akkor érkezett, amikor visszautasította az ajánlatot. Ha valaki, hát Simicska tudhatja: így megy ez Magyarországon.

 

Részletek az október 3-án megjelent, és vasárnap is kapható VH-ban, "Minden kábelen Orbán jön" címmel.
A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!