Bocsánatot kér a Vasárnapi Hírek szerkesztősége Deffend Iréntől. Megkövetésének oka, hogy 2018. január 6-án megjelent lapszámunk címlapján Deffend Irén egy montázsban együtt szerepelt/ táncolt Orbán Viktor miniszterelnökkel. Deffend Irén ezzel kapcsolatban a következő helyreigazítást kérte:

Helyreigazítás a Vasárnapi Hírek címlapján 2018. január 6. napján „Felkérés kétharmadra” címmel megjelent cikk illusztrációjaként közölt fotómontázs valótlan tartalmával összefüggésben:


Való tényeket hamis színben tüntettünk fel akkor, amikor a cikk illusztrációjaként Orbán Viktort egy népviseletben lévő női táncossal tánc közben ábrázoltuk.
A valóság az, hogy a cikk illusztrációjaként szereplő esemény, közös tánc soha nem történt meg, az egy valós tánceseményről készült fénykép Vasárnapi Hírek által összeszerkesztett montázsa, az eredeti felvételen szereplő férfi táncos helyett a montázsra Orbán Viktor miniszterelnök került.
A fotómontázson szereplő női táncost, Deffend Irént a fotómontázs elkészítéséről a Vasárnapi Hírek előzetesen nem tájékoztatta, a női táncos képmásának felhasználásához a Vasárnapi Hírek engedélyt nem kért és arra nem kapott, a képen szereplő női táncos nem hozható semmilyen kapcsolatba sem Orbán Viktorral, sem a cikkben szereplő tartalommal.

A képmás jogellenes felhasználására tekintettel a Vasárnapi Hírek ezúton sajnálatát fejezi ki és elnézést kér Deffend Iréntől a fényképével való jogellenes visszaélés miatt.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!