Máris eladó a birtok. Egy nappal Gábor Zsazsa halála után máris piacra került a legendás, magyar származású szépségkirálynő és színésznő egyik birtoka: a 969 ezer dollárért kínált Palm Springs-i, 166 négyzetméteres villában csak 2 háló- és 2 fürdőszoba van, a tágas tereket rusztikus kőpadlók, állatbőr szőnyegek, modern dizájnbútorok és kortárs festmények díszítik, az üvegfalakon át pazar kilátás nyílik a kaliforniai sivatagra és a hegyekre.

 
Egy nappal Gábor Zsazsa halála után máris piacra került egyik birtoka - a 969 ezer dollárért kínált Palm Springs-i, 166 négyzetméteres villában csak 2 háló- és 2 fürdőszoba van, a tágas tereket rusztikus kőpadlók, állatbőr szőnyegek, modern dizájnbútorok és kortárs festmények díszítik, az üvegfalakon át pazar kilátás nyílik a kaliforniai sivatagra és a hegyekre

A színésznő szállóigévé vált mondása – „jó vagyok a háztartásban. Ha elhagyok egy férfit, megtartom a házát” – erre az ingatlanra nem áll, mivel a 3. és 4. házassága között, saját maga építtette és rendezte be.

Ez a Vasárnapi Hírek 2016. évi 53. számában megjelenő cikk. Következő, idén utolsó számunk december 30-án, pénteken jelenik meg.

Címkék: sztár-celeb, USA

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!