Aki változtatni akar életén, saját magán, kilépni a gúzsba kötő mókuskerékből, függő viszonyokból, felszabadulni az elnyomás alól, hogy önálló tudjon lenni, az mindehhez motivációt, segítséget kaphat a Kék Pont Alapítvány Felépülési Hete című programsorozattól.


A múlt pénteken kezdődött és csütörtökig tartó rendezvény jelmondata: a kudarcaink tapasztalatok, a gondolataink építőkockák, a felépüléseink többé tesznek minket. A felépülés testi, lelki és szellemi dimenzióival is foglalkoznak, ezek együttes jelenlétéről és erősítéséről is szól a mostani hét. Ennek keretében tartanak filmvetítéseket, beszélgetéseket, lesznek interjúk, koncertek, őszinte beszámolók – mindez a nyitás jegyében. Ugyanis a felépülés a nyitottsággal kezdődik, állítják a szervezők.

A Felépülés Hete és minden programja az összes közösségi média felületén jelen lesz, személyesen pedig a fővárosi MÜSZI-ben.

A Kék Pont Alapítvány azt ígéri: aki részt vesz a változatos programokon, önazonos, önbizalommal teli és önállóbb lesz, így kerülve közelebb céljaihoz és egy teljesebb élethez.

Az alapítvány az absztinenciára épülő, tavalyi Száraz November elnevezésű kezdeményezését azért tartotta, hogy visszaszerezzék a mostani generációk jó hírnevét, megmutassák, hogy magasabb életminőség lehetséges alkohol nélkül és hogy az emberek jobban megértsék önmagukat és az alkoholhoz fűződő viszonyukat.


A felépülés során mindennap teszel azért, hogy fejleszd magad és közelebb kerülj ahhoz a személyhez, akivé válni szeretnél.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!