Carrie Fisher „naplójából”, azaz a The Princess Diarist című memoárjából, melyet nem sokkal december 27-i halála előtt fejezett be, kiderül, hogy egyáltalán nem romantikus, inkább tragikus volt titkos viszonyuk Harrison Forddal a Star Wars forgatása alatt.

 
A Star Wars jelenete: Leia hercegnő és Han Solo

A 34 éves, nős, 2 gyermekes színész kihasználta a 19 éves, szeretetre éhes fiatal lány iránta érzett rajongását, 3 hónapon át tartott a románcuk, de soha egy kedves szava nem volt hozzá. Fisher ezért sem beszélt erről 40 évig, de mintha megérezte volna a halálát, könnyített a lelkén az utolsó könyvében.

Az idén mutatják be utolsó önéletrajzi dokumentumfilmjét, melyben anyjához, az ikonikus színésznő Debbie Reynoldshoz fűződő kapcsolatáról vallott az HBO-nak. Bár nem volt felhőtlen a viszonyuk, évekig nem beszéltek, az utolsó hónapokban közelebb kerültek, egymás mellett is laktak. Testvére, Todd Fisher szerint a lányát csupán egy nappal túlélő édesanyjuk utolsó két mondata ez volt: „Nem akarok elmenni Carrie temetésére. Vele akarok lenni.” Fél órán belül valóban követte is a lányát.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!