Valós idejű traffipax- és baleset-előrejelzés is része az AmpeGo fantázianévre hallgató alkalmazásnak, amelyet magyar fejlesztők dolgoztak ki. Az applikáció a hivatalos rendőrségi információk mellett a felhasználók adataira is támaszkodik a virtuális közös térképen.

 
Új magyar virtuális térkép készült - Illusztráció

A szoftver magyar fejlesztői egy minden korábbinál összetettebb, mégis egyszerűen kezelhető, Androidra és iOS-re egyaránt letölthető alkalmazást készítettek. A szoftver cellainformációk alapján dolgozik, vagyis még GPS sem kell hozzá, így kíméli a telefon akkumulátorát is.

Az applikáció sok tekintetben több, mint a piacon már működő hasonló szoftverek. Nemcsak a forgalmi információkat jeleníti meg, hanem egyszersmind „digitális idegenvezetőként” is funkcionál. Néhány kattintás után megmutatja minden település főbb nevezetességeit, múzeumait, látnivalóit, eseményeit és koncertjeit, rákereshetünk a közelben lévő gyógyszertárakra, rendőrkapitányságokra és állatorvosi rendelőkre is. A látványosságokhoz tartozó szöveget felolvassa a rendszer, így nem kell folyamatosan nézni a képernyőt.

A program különlegessége, hogy segítségével a felhasználók közvetlenül vehetik igénybe csaknem 1300 cég különböző kedvezményeit. Rögzíthető az appban az összes kedvezmény- vagy hűségkártya elő- és hátlapja, valamint vonalkódja, így vásárláskor a készülék képernyőjéről leolvasható minden fontos információ.

Címkék: Ajánló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!