Appra magyar!, TV2

 
A műsor házigazdája: Liptai Claudia - Forrás: TV2

Hogy a TV2 Murphyje szabotált, vagy az RTL Klub rontása szállt-e a műsorra, sosem fogjuk megtudni, ám így a szerdán technikai hiba miatt elmaradt műsorból nagy közös lájvolás lett, Kasza Tibi, a legrutinosabb magyar élő bejelentkező vezetésével, akinek e hobbiját már Pixa is dalba foglalta.

A műsor nem csak újdonságával és interaktivitásával kenyerezheti le a nézőket, rengeteg – egyelőre ki nem aknázott – lehetőség rejlik benne. Izgalmas, picit a tabukat is feszegetve, élő adásban feltenni olyan komoly kérdéseket, mint hogy mit gondolnak a tévénézők arról, mi számít alkoholizmusnak, vagy milyen gyakran szeretkeznek, miközben ezrek válaszolnak azon nyomban az okostelefonjukkal. Az már egy másik kérdés, hogy az appon keresztül, anonim módon őszintébbek-e, vagy épp könnyebben füllentenek.

De a feladatot – hogy a nézők agyával gondolkozzanak, azt próbálják meg eltalálni, mire szavaznak a legtöbben – jóformán csak Kasza Tibi értette meg a stúdióba beállított öt celeb közül. A többiek azzal vannak elfoglalva, hogy saját magukból hülyét csináljanak, de bár ne gondolkodnának hangosan, vagy legalább ne ilyen sokáig. Szandi saját privilegizált helyzetével kérkedik – csak miatta ment be éjjel az orvos a kórházba, mikor elesett egy építőkockán –, Soma a BMW-sekről állítja, hogy mindenkinél pofátlanabbak, a többiek felváltva szidják a bicikliseket, motorosokat és a kamionosokat, és ez senkinek nem tűnik fel, mennyire kínos?

Inkább maradjanak akkor az olyan egyszerű eldöntendő kérdéseknél, hogy a túrós csusza sósan, szalonnapörccel vagy porcukrosan finomabb, bár ez is meglepően erős indulatokat váltott ki a stúdióban, de legalább gyorsan betömték a fárasztó okoskodók száját egy kis házi csuszával.
 

Címkék: távkapcsoló, TV2

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!