Akinek nem fekszenek a disznóviccek és az altesti poénok, úgy érezheti magát Sebestyén Balázs házibuli-műsorában, mint az egyetlen sofőr, aki nem ihat, ezért nem is tud a többiekkel gátlástalanul együtt röhögni a legordenárébb beszólásokon. Például azon, hogy Balázs szerint „Kelenföldnél kell kiszállni”, ha valaki nem akar gyereket, és Badár Tamásnak „reggel úgy kellett kivinni a lepedőjét, mint egy üvegtáblát”, ha előző este Zsófi-Kinga jelenet volt a Barátok köztben.

 
Gyertek át szombat este!

Vadon Jani is Kiss Ramónát inzultálta a humorával, többször majdnem(?) megcsöcsörészte, miután végig az „átütő” mellbimbóiról áradozott. Csodáltam Kisst, hogy kedélyesen kacarászott (de hát mit tehetett volna), mikor Balázs azzal cukkolta, hogy „tegye hátra a kezét, guggoljon le és a szájával vegye ki a kártyát” Badár nadrágzsebéből (amiben Jani szerint nincs is bélés, höhö), miközben a bűvészpalánta kártyadugdosás ürügyén „masszírozza a cerkát”.

Molnár Andrea sem maradhatott ki a bukkake partiból, megkapta, hogy „gyógyszert szedsz vagy Kelenföld?” (Balázs), „pesszárium vagy hurok?” (Jani) és „ha felállsz, én is felállok” (Dombóvári István). Balázs szerint egy házibuliban is épp így folyik a beszélgetés a konyhában, de még egy szakmunkás-osztálynyi pubertás kiskamaszról sem feltételezném, hogy ennyire begerjedten viselkednének a tévékamerák előtt, noha tőlük legalább hitelesek lennének ezek a gegek.

Csuda gondolta, hogy végül épp az üvöltős Activity lesz a műsor legszórakoztatóbb része, mikor Halász Judit gyerekdalait, köztük a Csiribirit kellett elmutogatni a csapatnak, amire Molnár rávágta megfejtésként, hogy A majmok bolygója. Ennél találóbbat aligha mondhatott volna játékostársaira, akik úgy viháncolták végig a műsort, akár egy csapat kiéhezett bonobó, akik csak az oviscsoport feltűnésére várnak, hogy minél nagyobb közönség előtt kardozhassanak a hímtagjaikkal.

Címkék: távkapcsoló, RTL Klub

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!