Sikerült hát betölteni a Győzike után a magyar kereskedelmi televíziózásban támadt űrt. De még Győzi se kelt fel úgy egy tévés reggelen, hogy „kurvára kell már szarnom!”, és a „kapd be a faszom!”-at is legfeljebb káromkodásként, nem pedig kegyként osztotta.

 
Pumpedék, RTL Spike - Viacom

Gabó még azt is hozzáteszi a csajának, hogy „ne legyél má’ köcsög!”, sőt „örüjjé, bazmeg!”, mert elvitte barnítószalonba, és a perselyből kitúrt százasokból cigánypecsenyés vacsira. A félig androiddá operált női lényt se kell félteni, visszakézből tolja, hogy „mennyé a gecibe’, te seggfej!”, és még rá is sóz a pasijára. A pincsikutyájával humánusabban bánik, és ne higgyük, hogy ez a show része. Ez a két IQ-búvár még annyira sem tudja megjátszani magát, hogy kibújjon a bőréből, és az őszinteségük, ahogy csak esznek-szexelnek-alszanak, akár még szimpatikussá is teheti őket.

Talán az embereknek annyira elege lett már az udvariaskodásból, hogy a tahóság lesz az új menő, és még a munkanélküliség se ciki, ha egész nap tornadresszben feszítenek.

Míg az utcán ilyesmit látva inkább elfordítjuk a fejünket, a tévé, már azzal, hogy bemutatja, könyörtelenül legalizálja ezt a vulgáris stílust és életmódot, ami éppúgy perverz borzongást okozhat a közönségnek, mint a kukkolás.

Drámára minden részben számíthatunk, mert Gabó tökös alfa hím, a falu bikája, amit Ági rosszul visel, ő már idősebb, gyereket szeretne, a műkörmösnek el is árulja, másfél hónapja nem szed fogamzásgátlót. Ezt még átgondolhatná, miután Gabó az anyukájától kért zsebpénzt proteinporra költi, a kukából eszi ki a háromnapos csirkecombot, és még a mama takarít rá. A néző számára ez lehet mértékkel vicces, szánalmas vagy bicskanyitogató, lényeg, hogy bármennyire mondvacsinált, rosszul előadott konfliktusokat lát, nem maradhat közömbös. Legjobb (a csatornának), ha annyira feldühíti magát, hogy rászokik a műsor által kiváltott adrenalinlöketekre.

Soha nem látott zombirajzásnak lehetünk tanúi, csakhogy míg a pusztító Sikítófrászt idővel levették a műsorról, ezúttal biztosak lehetünk benne, hogy ki fogják pumpálni Gabóból a nézettséget, mint ő reggeli után a klotyóból a dugulást.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!