1. Kevés lány van a földön, akinek ne dobogtatta volna meg a szívét a trónörökös. Az újdonsült arának ezért fokozottan kell ügyelni arra, hogy a zöld szemű szörny még csak véletlenségből se üsse fel a fejét. Érdemes tehát csak egy nagyot nyelnie a hetente érkező milliónyi rajongólevél láttán, és büszkének lenni arra, hányan kedvelik párját.

 2. A királyi család életét az etikett szabályai határozzák meg. Épp ezért fontos, hogy ne vesszen ki a spontaneitás a kapcsolatból. Érdemes például az anyósnál elköltött vacsorák után fogni az ifjú férj kezét, és elrángatni a közeli parkba andalogni.

3. Nem érdemes Kate-nek az „Édesem, mi a gond?” kérdésre egy kurta „Semmi.”-vel válaszolni. A lányos dac elhagyása a királyi párnál is elengedhetetlen a békés kapcsolathoz.

4. Több mint valószínű, hogy Kate-nek soha életében nem kell seprűt vagy fakanalat fognia a kezébe. A királyi ház konyhájában több étel – mint például a kagylófélék – tiltólistán szerepel. Épp ezért okozhat kellemes meglepetést Kate azzal, ha néha napján mégiscsak kötényt húz, és megfőzi párjának feketelistás kedvenceit.

5. A boldogító igen kimondása után emberek milliói fogják ünnepelni a pár évfordulóit. Érdemes lesz Kate-nek több emlékeztetőt is írni, nehogy megfeledkezzen párja köszöntéséről.

6. Már most fogadásokat lehet kötni arra, milyen nemű lesz a még gondolatban sem létező trónörökös. Kate a terhességből sem csinálhat hiúsági kérdést, hanem szorgalmaznia kell, hogy a fogantatás a lehető leghamarabb megtörténjen, ha meg akar felelni az elvárásoknak.

7. Tanácsos Kate-nek lazán kezelni az őt ért támadásokat az anyós és családja részéről.

8. Érdemes kicsit felszedni a nagy lagzi után, ha igazi, Dianához méltó példaképe szeretne lenni a brit fiataloknak, és kívánatos felesége Vilmosnak.

9. Több millió fontért árverezték el azt az áttetsző, kihívó ruhát, melyet Kate akkor viselt, amikor megtetszett férjének. A királyi család eseményein ezeket hanyagolnia kell. Otthon viszont erősen ajánlott a lenge darabok előnyben részesítése.

10. Nem heverne ki a világ még egy, Diana hercegnőéhez hasonló esetet. Ezért a legfontosabb jó tanács: hűségesnek lenni az ifjú Vilmoshoz!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!