Április 4-én folytatódik a Mindentudás Egyeteme a Magyar Televízióban. Az első adásban Barabási Albert-László tart előadást Amit ma megtehetsz, megteszed holnap is címmel.

Kibővült adásokkal folytatódik a Mindentudás Egyeteme a Magyar Televízióban. A 16 héten át, elsőként jövő hétfőn látható sorozat újabb szemeszterében már nemcsak tudományos előadásokat láthatnak egy-egy témáról az érdeklődők. A Mindentudás Egyeteme 2.0 idei 48 adásában 16, közérdeklődésre számottartó témakört mutatnak be nemzetközi szinten is elismert magyar kutatók. „Az MTV képernyőjén folytatódó sorozat legfontosabb újdonsága, hogy a hétfő délutánonként látható előadásokat másnap tudományos ismeretterjesztő filmek követik az adott téma kutatásáról és gyakorlati megvalósításáról.

Harmadnap, szerdánként pedig az előadás témájának a tudományon túlmutató, társadalmi, erkölcsi vagy világnézeti összefüggéseiről láthatnak kerekasztal-beszélgetést" - közölte Cserháti Ágnes, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szóvivője.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!