A fordított pszichológiával feltupírozott, először pucéran, majd ruhában ismerkedős randivalóságshow aligha romantikusabb, mint egy tyúkszemműtét élőben.

 
Ádám keresi Évát - Fotó: Szőke Richárd, Viasat3

Az alpinista Józsi (Dzsozi) és a szoláriumi recepciós Petra összeboronálását egyedül az egzotikus trópusi díszlet választotta el egy egyéjszakás diszkókapcsolattól, ahol szintén nem szerény személyiségükkel hódították volna meg egymást. Így csupán a márkás cuccaik nélkül, a légpárnás didkók és rágógumimatrica tetkók topból kivillanása helyett rögtön egészben láthatták egymás bársonyosra beretvált, csokicsőtől bronzos testét.

De az első látásra szerelemhez ez is elég, Dzsozi meg egy nap után se tudott bővebbet mondani a lányokról, mint hogy Kloé anyáskodó, Anett meg túl visszahúzódó, hiába volt „jel”, hogy mindketten a saját nevüket varratták magukra – talán, hogy könnyebb legyen felismerni a talált tárgyak között. Ám az „megütötte a szemét”, hogy Petra vékony, és a teste is tökéletes. Az se baj, hogy a kötelező szelfizéskor lefordítva bámulja a polaroidképet, baldahímnek mondja a baldachint, és „a főzésben sem jeleskedik”. Legalább szórakoztató, hogy éjjel attól fél, egy bogár bemászik a lába közé, mire Józsi biztos szívesen Gregor Samsává változott volna.

A csúnyájukat azért szemérmesen takargatták a merész meztelenkedők, így a nézők csak a vacsorára szánt csirkemellfilé mellé tekinthettek meg intimpírszinggel felékszerezett nagyajkakat meg tűzrakáskor himbálózó szerszámot. A narrátor által sulykolt Ádám-Évázást csak még bizarrabb hasonlattá emelte a sok pink műköröm, kopasz vénuszdomb és alkalmi smink, hiszen aligha így jártak az Édenkertben őseink, kis tutajokon ingázva a Szerelem Szigete és a Csábítás Partja között. Legalább a párválasztás akkoriban is főként így folyt, csak ilyen keskeny csípejű botsáska Évákat tuti nem vittek be a Megtermékenyítő Barlangba Ádámék.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!