Az Éden Hotel első évada óta nem volt ennyire jól szerkesztett, a feladatokban pikáns és könyörtelen, az intrikákban és összeesküvésekben tabukat nem ismerő reality.

 
Nyerő páros - az RTL Klub műsorának logója

A páros és társas együttélés konfliktusai, kibékülései és a taktikázás akkor is szórakoztató lenne, ha nem „sztárokat” néznénk, a színésztől a tévésen át a celebekig. A válogatás erős, nincsenek elcsépelt figurák, a „civilek” pedig épp olyan ügyesen evickélnek, mint a szereplésben már rutinosabb társuk.

Sokáig Gergely Róbert, az őszinte sármőr volt a legelbűvölőbb, legeredetibb személyiség a játékban. Az inkább csak fiatalkorúak számára ismert Pumped Gabóról először azt hihettük, viccnek tették be a villába, a többiek mégis befogadták, míg másokat gyorsan kitúrtak maguk közül. Szabó Zsófi meglepően jól kavarja a szálakat, ami továbbviheti őt a játékban, mint amennyi ügyességi vagy műveltségi feladatban jeleskedni tud. A dráma királynője Valkó Eszter, akinek óriási mázlija van végtelenül türelmes és béketűrő férjével. Az önként hazavonuló Papp Gergőékben becsülendő, hogy tudták, hol vannak a határaik, és időben kiszálltak. Amennyire ők tudtak közösen, egy párként gondolkodni, annyira nem megy ez másoknak.

Néha a legnagyobb kihívás nem is végigmenni egy hat méter magasban álló pallón, vagy kitalálni, hány évesen vesztette el a szüzességét Gergely Robi,  hanem azt kezelni, ha a társunk elbukik vagy szembemegy a megbeszélt taktikával. Nem véletlen, hogy lassan a fináléhoz közeledve azok maradnak játékban, akiknél a legmegbonthatatlanabb az összhang. Noha a gügyögésük sokszor minden határon túlmegy, Peller Anna és az ő Mikikéje a legcukibb pár. Akár még nyerhetek is, ha körülöttük a konspirálók kigolyózzák egymást. Sziruposabb befejezés nem is lehetne, mint hogy végül győz a szerelem.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!