Könnyű élete van a napi reality szerkesztőinek, mert az ország „kedvenc” celebjei csak úgy szórják magukból a szórakoztató sztorikat, mint Emilio az asztali sót a felfújható gyerekmedencébe, amiből tengerparti beachet csinált a kispesti teraszán.

 „Van az ámbrás cet, te meg vagy az ábrándos cet” – mondja neje a született „sómenre” (jaj), aki Lali bátyjával együtt minden részben lepipálja a Macskajajt. Például, mikor egy láda helyett egy mázsa dinnyét sikerül venniük, és az egyiket egy futó kezébe nyomják az utcán – emelt szintű edzésként. Nála őrültebb ötletekkel csak Alekosz áll elő, aki nyáron akar megtanulni síelni, „mert télen már nincs rá idő”.

Csakhogy az már nem vicces, hogy anorákba és síszemüvegbe is öltözik a kánikulában, legfeljebb kárörvendve kuncoghatunk azon, hogy a botcsinálta, tudálékos(z) lesiklózseni nekimegy már az első fának. A Paméla által csak Manónak becézett Berki Krisztián állítása szerint soha semmit nem képes elfelejteni. Így nem is csoda, hogy annyira mindenki fölött állónak érzi magát, hogy a sebességkorlátozást sem szokása betartani – menjenek árokba a hülyék miatta. Újfent a mintaapa szerepben csilloghat, mikor egy egész óvodát szórakoztat, noha személyzetet is hív hozzá, hiszen filozófiája szerint „ha nem tudsz valamit, oldd meg pénzzel. Ha nem megy így se, oldd meg még több pénzzel”. Vetekedik vele a legirritálóbb figura címéért Pintér Tibor, aki terepjárós lókupecekkel találkozik, hogy „Bettikének” vegyen egy lovat, mert olyan szépen énekel.

A lovasszínházban a sztárok maguknak veszik a lovat? Vagy a színházi kasszából adtak neki rá 4,5 millió forintot? Eközben a kupecek lováriul talán épp arról beszélgetnek, mekkora balek ez az ember, hogy azt hiszi, ha csak idehoz nekik egy sukár szőkét mutiba, majd árengedményt adnak?

Címkék: távkapcsoló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!