Ismét megnyertük: dínomdánom celebekkel

 
Szerencsére vannak külföldi tv-filmsorozatok is a kínálatban. A kultikus zombisorozat, a The Walking Dead legújabb, 6. évada világpremierrel október 12-én debütál - Forrás: foxtv.com

Erős déjà vu érzésünk lehet az őszi tévéműsor-kínálatot böngészve, mivel szinte minden csatorna a főzőműsor-tehetségkutató-kvízjáték Bermuda-háromszögben rekedt, még ha épp most másik formátumot sikerült is belőlük bevásárolni. Tehát a magyar nézőt az evés, a mulatás és a milliós nyeremények bűvölete hozza leginkább izgalomba, amiben talán nem is tévednek, bár ki tudja, hogy a nézők idomulnak-e inkább az ő ízlésükhöz, vagy fordítva. Mindez kiegészítve a szokásos celebrabszolgashow-kkal, melyekben dologra fogják kicsiny hazánk arcvakságig szerepeltetett képernyőhőseit, akik ha önszántukból nem csinálnak bohócot magukból, majd a műsorvezetők megteszik helyettük.

Az RTL Klubtól azt is megtudtuk, hogy „a szinglik országa” vagyunk, ezért segítenek is rögtön párt keresni az arra vállalkozóknak a Vigyél el! című új társkereső show-jukkal, melynek madame-ja Istenes Bence. A 25 országban sikeres ausztrál formátumot ugyanazok fejlesztették, akik a Hungary’s Got Talent néven jelentkező tehetségkutatót – bár a recept itt is ismerős, a zsűriben legalább új arcokat láthatunk. A csatorna legfoglalkoztatottabb műsorvezetője, Sebestyén Balázs mellé a stand upos Dombóvári Istvánt állították, akik várhatóan inkább oltani, és nem pátyolgatni fogják a versenyzőket. Balázs újabb kvízjáték vezetését is vállalta, a Gyertek át szombat este! című produkcióban celeberősítéssel versengenek a civilek a milliós álomnyereményért. Picit komolyabb feladatot kapott Lilu, aki a Keresem a családom! című műsorban családegyesítéseket mutat be, várhatóan szívhez szóló zenei aláfestéssel.

Az ősszel a legtöbb újdonságot bevető Tv2-nek sikerült újabb 12 énekest megnyernie – „lenyúlva” néhány ex-x-faktorost is – a Sztárban sztár harmadik szériájához. Ezzel azonban megint az lehet a gond, mint az előzőekkel: Baby Gabi, Nyári Alíz és Edit, Peter Sramek vagy Varga Győző nem elég nagy sztárok ahhoz, hogy miattuk nézzük a műsort, bár az nem kizárt, hogy ebből fogjuk végre megjegyezni a nevüket. Az eddigi legszimpatikusabb zsűritag, Hajós András helyére Havas Henrik ül be, akit meg persze pont a botrányért fogunk nézni, csakúgy, mint a drámakirálynő Tóth Gabit.

Szerencsére vannak külföldi tv-filmsorozatok is a kínálatban. A kultikus zombisorozat, a The Walking Dead legújabb, 6. évada világpremierrel október 12-én debütál.

Címkék: távkapcsoló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!