Trópusi királydrámák
és szappanoperák -
Exek az Édenben, Viasat3

  <h1>Exek az Édenben, Viasat3 - Forrás: viasat.tv</h1>-
  <h1>Exek az Édenben, Viasat3 - Forrás: viasat.tv</h1>-

Exek az Édenben, Viasat3 - Forrás: viasat.tv

- – Kép 1/2

Újabb trópusi luxusbunkerben játszódó kavaróshow pezsdíti fel a hétköznap késő estéinket, ám az Éden Hotel sikerreceptjén csavartak egyet azzal, hogy a tízmilliós fődíjért nemcsak tucatnyi ismeretlennel kell összejönni és/vagy leszámolni a játékosoknak, hanem még egy-egy volt csajukkal és pasijukkal is, akiket mindig pompásan időzítve küldenek a nyakukra, nehogy még szénfeketére süljenek a feszített víztükrű medence partján a saját nagyszerűségükben sütkérezve.

Nem kizárt, hogy a többnyire kigyúrt, széttetovált, optikailag tunningolt modell-hosztesz-pultos-személyi edző hazai szubkultúrából már mindenki valakinek az exe, mégis komoly koordinációs munkát végzett a szerkesztőcsapat, hogy mindenkinek találjanak a múltjából legalább egyvalakit, aki kikezdheti a magabiztosságát.

Legtöbben szövetségesként tekintenek az exre, másoknak inkább veszélyforrás, a stratégiát gyengítő tényező. Bár itt a tudatos vagy egyszerűen ösztönös kavarás már maga a játék, az emberi természet fürdőruhás pőresége és a kapcsolatok bonyolult dinamikái (féltékenység, rivalizálás, bizalmatlanság és részegen anyázás) szórakoztatják a nézőket, az egyelőre még inkább elfojtott erotika mellett.

A Bali-szigeteki túrára jobbára erős személyiségeket, kemény intrikusokat utaztattak, és bár úgyis azokat mutatják, akik a legtöbbet hisztiznek vagy arcoskodnak, a szerkesztők és a vágás hatalma óriási abban, kit milyennek igyekeznek láttatni. Eddig nem panaszkodhatunk, szépen alakulnak a királydrámák és a napi szappanoperák is. Bódi Sylvi csak az adás elején és a végén kap egy-egy mondatot, amit droidként felolvas a dekoltázsára szegezett kamera előtt.

A játékosok máris elviszik a show-t, szinte észre se vesszük a műsorba szépen beleszőtt turistaprogramokat és az egyetlen autentikus bali emlékünk a közös tabletre érkezett üzeneteket jelző, gongpüfölős csengőhang marad.
 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!