Úgy tűnik, ma már nem a sportlapok, hanem maguk a sportolók tudatják az önmagukról szóló legfrissebb híreket saját közösségi oldalaikon. Így történt, hogy a válogatottságtól az Eb-n visszavonuló 34 éves Zlatan Ibrahimovics az Instagramon tudatta a világgal: a Manchester Unitedhez igazol.

 
Zlatan Ibrahimovics - Forrás: Profimedia

Vagyis összenő, ami összetartozik: a világ legarrogánsabb edzője (José Mourinho) és legarrogánsabb csatárja egymásra találtak, és boldogan élnek, amíg csak végre ismét bajnok nem lesz a MU. „Eljött az idő, hogy a világ is megtudja, a következő célállomásom a Manchester United” – írta a klub címere alá Instagramján Ibrahimovic, aki boldog, hogy ismét együtt dolgozhat korábbi edzőjével (az Interrel lettek mindketten bajnokok).

Választása csak abból a szempontból meglepő, hogy a következő szezonban nem lesz lehetősége játszani a Bajnokok Ligájában, a Manchester gyenge bajnoki teljesítménye miatt. Kárpótolja ezért a fizetése: a pénteken aláírt egyéves kontraktus heti 220 ezer fontot (több mint 80 millió forint) kereshet majd.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!