Szuperrangadó Liverpoolban. 14.30 Liverpool–Manchester City; 17.00 Swansea–Chelsea

A hétvége csúcsmeccsét alighanem Liverpoolban játsszák. A Pool két ponttal vezeti a tabellát a Chelsea és néggyel a City előtt. Ám Pellegrini mester csapata két meccsel kevesebbet játszott, mint vetélytársai. Ha győzelemre hozzák elmaradt meccseiket, átvehetik a vezetést a tabellán. Addig viszont nem szabad botlaniuk. Például ma sem, Liverpoolban. Ha nyerne a Pool, akkor – elmaradt meccsek ide vagy oda – megőrzi első helyét, ám ha döntetlen születik vagy nyer a City, akkor sorsukat a saját kezükbe veszik. Vagyis nem túlzás: ez lehet az év meccse.

A Liverpool és a Manchester City bajnokságát már csak Mourinho csapata akadályozhatja meg. Igaz, ehhez nem veszthet több pontot (ma sem a Swansea ellen), míg a másik két alakulatnak botlania kéne néhányszor.

Nagy tétben utóbbira inkább nem fogadnék.

Magyar "szuperrangadó": nagy zakó a Debrecennek

A listavezető Debrecen 5-2-es vereséget szenvedett a kiesés elkerüléséért harcoló MTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati játéknapján.

    Ezzel megszakadt a hajdúságiak 15 mérkőzésből álló bajnoki veretlenségi sorozata. Ezt megelőzően legutóbb a nyolcadik fordulóban, szeptember 22-én, Győrben kapott ki Kondás Elemér együttese.

    OTP Bank Liga, 24. forduló:
MTK Budapest - DVSC-TEVA 5-2 (2-2)

(MTI)

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!