Idén tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Valentin-napi páros tenisztornát a Tabánban, amelyen az újságírók, a politikusok, a színészek-sportolók és a menedzserek csapata indult. A viadal mottója: „Szeressük egymást, gyerekek”, ami alatt mindenki azt értett, amit akart, még talán azt is, hogy egy napra tegyük félre a politikai csatározásokat.

A Valentin-napi tornán játszott Stumpf István, az idén már alkotmánybíróként, Pintér Sán­dor belügyminiszter, Baja Ferenc, Szilvási György és Varga Zoltán korábbi miniszterek, valamint Mádi László is – vagyis a hazai politikai élet több jelenlegi és volt szereplője. Míg az újságíróknál pályára lépett Hájas László sokszoros újságíró teniszvilágbajnok, Regőci Attila (szervező), B. Tóth László, Aczél Endre, Tettamanti Béla. Ott volt a vörös salakon korábbi két válogatott labdarúgó, Sebők Vilmos és Sallai Sándor, de ezt a csapatot erősítette Tahi-Tóth László és Székhelyi József, valamint gitár helyett teniszütőt ragadott Szikora Róbert is. De láttuk Temesvári Andreát is a belügyminiszter párjaként.

Az elmúlt évek során mindig nagy csatát vívott egymással az újságíró- és a politikusválogatott. Eddig a tollforgatók nyertek többször, tavaly viszont a politikusok nyerték a tornát. Most mind a két fél fogadkozott, hogy ezúttal másképp lesz, persze, mint megjegyezték, ebbe még beleszólhat a színész-sportoló válogatott. Így is történt, óriási meglepetésre ezúttal ők nyerték a párostornát, a második helyre „taszították” az újságírókat, harmadikok a menedzserek lettek, míg a politikusok végeztek a negyedik helyen. Hiába, így múlik el a világ dicsősége…

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!