Még nem zárultak le a tárgyalások a DIGI Sport műsorának továbbításáról, s azt sem lehet egyelőre tudni, mikor születhet megállapodás a feltételekről a két fél között – nyilatkozta Szűcs László, a UPC sajtókapcsolati igazgatója a VH-nak.

Az angol bajnokság és a Bajnokok Ligája egyes mérkőzéseinek közvetítési jogait a DIGI Tv sportcsatornája szerezte meg három évre… A két legnagyobb kábelszolgáltató a UPC és a T-Home tárgyalásokat kezdett a céggel. Megpróbáltunk utánajárni, hol tartanak a tárgyalások. A T-Home előfizetői már biztos nem láthatják a Premiere League meccseit, a szolgáltató tudatta, nem sikerült megegyezniük a DIGI Tv-vel.

A DIGI közel 130 kábeltelevíziós szolgáltatónál van jelen. Ez összesen 1,1 millió háztartás, ami az országos elérés egyharmada. Az előzetes igények alapján év végéig ez a szám még 200 ezer háztartással nőhet. Szeptember óta egyébként a DIGI honlapján csupán az UEFA által rendezett mérkőzéseket lehet nézni – 600 forintért meccsenként, nem túl jó minőségben. Korábban ezek a mérkőzések ingyenesen nézhetőek voltak a honlapon.  

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!