A hét két pontja, a hét száma, a hét féknyoma és a hét sorozata.

  <h1>Csizmadia László - Fotó: Szigetváry Zsolt, MTI</h1>-
  <h1>Z. Kárpát Dániel - Fotó: Máthé Zoltán, MTI</h1>-
  <h1>Csizmadia László - Fotó: Szigetváry Zsolt, MTI</h1>-

Csizmadia László - Fotó: Szigetváry Zsolt, MTI

- – Kép 1/3

A hét két pontja
A Civil Összefogás Fóruma (CÖF) nyolc pontban járult hozzá a magyar oktatás helyzetének elemzéséhez.
A CÖF 8/4. pontja: „Az elmúlt hetekben világossá vált, hogy a Tanítanék Mozgalom az ún. baloldali ellenzék liberális érzelmű szervezése alatt működik, és az oktatásügy jobbítása helyett a kormány megdöntését tűzte kockás zászlajára.”
A CÖF 8/6. pontja: „A diákok leterheltségét autentikus elemzés után optimális szintre kell hozni.” E két pontból világossá vált, hogy a CÖF leterheltségét autentikus elemzés után sem lehet optimális szintre hozni.


A hét száma: ?????????????????????????? 
Két évig működött, nem csinált semmit, most pedig bezárt az MFB Földgázkereskedő Zrt. Mindeközben elköltöttek sok tízmilliót irodára, könyvelőre, fizetésekre. Alighanem ez a cég a magyar gazdasági csoda lényege, kérdése és magyarázata is egyben.


A hét féknyoma
„Én még hátramenetet is kapcsolnék! Biztos, ami biztos.” Ezt írta hozzászólásként Stigelmaier Józsefné, a Fidesz–KDNP veszprémi képviselője arra a bejegyzésre, amit a migránsok elgázolásával fenyegetőző – és ezért kirúgott – kamionos írt Facebook-oldalán: Mi tetszik a migránson? A SCANIA-féknyom. A politikusnő azóta elnézést kért, mondván, csak viccnek szánta. Annak, mondjuk, durva volt.
 

A hét sorozata
„Ne hörögjön, nem a Walking Deadben szerepel, a nemzet templomában van! Nyomjon gombot, ha valamit szeretne mondani.” Ezt válaszolta Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője, amikor a Fidesz–KDNP frakcióból félbeszakították felszólalását. Egyszer, ahogyan minden szappanopera, ez is véget ér.


 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!