Tisztelt Budai Gyula Elszámoltatási Kormánybiztos Úr!

Az alábbiakban lakossági bejelentést szeretnék eszközölni, amellyel reményeim szerint hathatósan hozzájárulhatok ahhoz az áldozatos munkájához, amit az elmúlt nyolc év kommunista szemkilövő tolvajdiktatúrájában elkövetett népellenes bűnök leleplezésének szentel.

Folyó hó 18-án reggel szokásomhoz híven hajnalban kocogni indultam a Duna-partra. Testgyakorlásom útvonala a békásmegyeri gát végéig terjed, ahol tábla jelzi Óbuda határát. Aznap reggel ezen a táblán egy üzenetet, és mellé ragasztva egy postai befizetési csekk igazoló szelvényét találtam. A csekk az egyébként Fidesz–KDNP többségű Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata Közterület-felügye­letének tízezer forintos büntetése volt. Kék filctollal a következő szövegű feliratot írták melléje: VÖRÖS vérszopó piócák FÉRGEK gyurcsány igyi domoj! A tábláról mobiltelefonom segítségével fényképfelvételt készítettem, amit a bejelentésem mellé tárgyi bizonyítékként csatolok.

A helyszínen mintegy tíz-tizenöt gyanúsan viselkedő vadkacsán kívül senkit sem láttam. De mivel a vadkacsák minden reggel rendkívül gyanúsan viselkednek, ezért ennek a ténynek abban a pillanatban még nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget. Hozzá kell tennem, hogy a tájat sűrű köd borította, amely különösen a folyómeder felett gomolygott sejtelmesen. Hirtelen mozgásra lettem figyelmes. A Duna fölé hajló vízparti fák és bokrok között megcsillant valami, ami akár egy drótkeretes szemüveg is lehetett. Lépések zaját hallottam, s az addig gyanúsan nyugodtan úszkáló vadkacsák éktelen gágogás közepette a levegőbe emelkedtek. Nyilvánvalóvá vált számomra, hogy valaki járkál a parton, talán ólálkodik, sőt settenkedik.

Olyan érzés kerített hatalmába, mintha figyelnének. Önnek, akit népes családjával együtt titkosszolgálati eszközökkel éveken keresztül lehallgattak és megfigyeltek a gyurcsányisták, nem kell magyaráznom, hogy milyen kellemetlen érzés ez. Eszembe villant, mekkora veszélyben vagyok. Sehol egy lélek. A terrorelhárítók még alszanak. Mi van, ha a bokorból egyenesen maga Gyurcsány Ferenc ugrik elő?

Nem vagyok félős, de hazafelé futva majdnem öt percet javítottam a legjobb részidőmön.

 

Kedves Budai Elszámoltatási Kormánybiztos Úr (röviden BEKÚR)!

Mindezek alapján aligha lehet kétségünk afelől, hogy az ellenség nem alszik. (Vagy legalábbis korán kel.) A helyszínen talált bizonyítékok szerint a gyurcsányista horda nem hagyott fel a magyar nép szipolyozásával. A nemzet testén élősködők ugyanott folytatják, ahol a forradalom előtt abba se hagyták és továbbra is talicskával tolják ki a pénzt. Hiába távolította el őket a hatalomból a fülkeforradalom, az öntudatra ébredt tömegek kétharmados akaratának sziklaszilárd felhatalmazása, a szipoly tovább folytatódik.

A nemzeti összefogás ellenségeinek konspirációja miatt fokozni kellene éberségünket. Nem elég az új terrorelhárítási központ. Megbízható, hűséges gátőrökre is szükségünk van. Az izraeli békaemberek simán fel tudnak úszni a Dunán Joav Blum fémtokba zárt üzenetével. Föntről még könnyebben csoroghatnak le Mečiar és Slota könnyűbúvárai, hogy a magyar nép elárulására szövetkezzenek a vörösökkel. Szemben az erdős, ritkán lakott Szentendrei-sziget kiválóan alkalmas offshore lovagok és oligarchák titkos összejöveteleinek megrendezésére, baloldali-liberális közterület-felügyelők rejtegetésére.

Azt azonban nem értem kristálytisztán, hogy tobzódhatnak ennyire a vörösök Óbudán, ahol a polgármester ősfideszes, a képviselő-testületben pedig 16 fideszes, egy jobbikos és egy LMP-s képviselőre mindössze három maszopos jut. Gondolom, ha vörösökkel végeztünk, ideje lesz megtisztítani az árulóktól saját sorainkat is!

Címkék: MSZMP

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!