Válogatás a Vasárnapi Hírek Heti abszurd rovatában.

  <h1>Forrás: Magyar Kétfarkú Kuty Párt Facebook-oldala</h1>-
  <h1>Volner János, Jobbik - Fotó: Koszticsák Szilárd, MTI</h1>-

Forrás: Magyar Kétfarkú Kuty Párt Facebook-oldala

- – Kép 1/2

A hét nyertes csatornája
Az Izaura Tv. Az állami tulajdonú Antenna Hungária a szappanoperákat közvetítő Izaura Tv-nek adta a MinDig Tv-n eddig Euronews híreit sugárzó csatornáját. Az Euronews hírszerkesztésére a kormánynak nincsen ráhatása, de nem is kell erre törekednie. A jövőben José Armando Rodriguez szórakoztatja a népet mesebeli mesékkel. A kormánypárti küldöttekkel teletömött Médiatanács ezzel egy időben az ország legnagyobb hallgatottsággal bíró rádiótól, a Class FM-től vette el a sugárzási hosszabbítási jogot. Még az is lehet, hogy nem a miniszterelnök tanácsadójának, Habony Árpádnak hangján szólal meg újból, és lehet, nem Vajna András György lesz a frekvenciabefutó.


Vagyis mintegy egy év kellett
ahhoz, hogy kiderüljön, újra kell tervezni a fővárosi tömegközlekedés elektronikus jegyrendszerét, mert amit készítettek, az használhatatlan. Valójában az lett volna a csoda, ha működött volna.


A hét aszfaltrajzversenyének vesztese
A Kétfarkú Kutya Párt. Megbüntették, mert tagjai színesre merték festeni a főváros repedezett és veszélyessé vált járdáinak bizonyos felületeit. A rendőrök először városszépítőnek találták a színes ábrákat, majd veszélyesnek minősítették, és büntettek. Azért, persze, senkit nem büntettek, mert a főváros/önkormányzat hagyta, hogy a járdák veszélyessé váljanak.


A hét kétes bosszúja

„Egy fideszes elnökségi tagról nemhogy tudom, ki a szeretője, hanem ismerem személyesen a hölgyet” – mondta Volner János, a Jobbik alelnöke az ATV-ben, majd elárulta, hogy megszorongathatná az illetőt, de az egy elaljasult politikai közélethez vezetne. Akkor minek árulta el? Talán azért, mert már azt is aljasnak tartotta, amikor róla írta a kormányközeli(?) Ripost, hogy bokorba vitte szeretőjét.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!