Nemcsak Orbán Viktor Facebook-oldalán találunk kincseket. Ezúttal az államtitkári terhektől szabadult Hoffmann Rózsa önfeledt fotói között találtuk meg a hét képét. Kiválasztottuk a hét kérdését, a hét módosítását, a hét mondatát, a hét sikertörténetét és a hét számát is. Külön írásban egy fiktív jegyzőkönyvvel emlékeztünk meg a hét utazásáról is (ki másé lenne az az utazás, mint Lázár Jánosé...)

 
Forrás: Hoffmann Rózsa Facebook-oldala

A hét képe
Így mulat két igazi kereszténydemokrata. Azt nem tudni, mihez kellett a Semjén Zsolt kezében lévő trófea, de az biztos, hogy Tökölön nagy buli volt. Hoffmann Rózsának láthatóan jót tesz, hogy levetette magáról az államtitkári nyűgöket, Facebook-oldalán ugyanis ehhez hasonló, önfeledt fotókat oszt meg rajongóival.

A hét kérdése
„Miért nem Angela Merkelt kérdezik, miért mindig csak a Fideszt?” – tette fel a költői kérdést Selmeczi Gabriella, amikor a hvg.hu munkatársa arról faggatta, miért lehet jó Magyarországnak a türkmén diktátor látogatása. Selmeczi egyébként a Fidesz szóvivője, a munkája pedig az, hogy a kormányhoz intézett kérdésekre válaszoljon.

A hét módosítása
A felsőoktatási törvényt kell csupán megbirizgálni ahhoz, hogy Mocsai Lajos lehessen az újra függetlenné váló Testnevelési Egyetem rektora. Mindezt sikerült csupán egy héttel azután bejelenteni, hogy Kövér László a lassabb és kiérleltebb törvényhozás előnyeit fejtegette.

A hét mondata
„A 298 500 000 forint a 2014-es parlamenti választásokra és annak kampányára került felhasználásra az idevonatkozó törvények szerint.” Igen, valóban ezzel az egy mondattal intézte el a kizárólag a választásra összetákolt Összefogás nevű párt vezetője, Szepessy Zsolt a 298 millió eltapsolt magyar forintról szóló beszámolóját.

A hét száma 1,7 millió forint
– ennyiért ad tanácsot saját cégének Mészáros Lőrinc. Tegyük hozzá gyorsan: valamit nagyon tud Felcsút polgármestere, négy év alatt 77-szeresére növesztette a vagyonát.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!