Egy népszerű reggeli rádióműsorral kapcsolatban kitört friss botrányról, az ismerős szituációról is kérdezte Boros Lajost a Vasárnapi Hírek munkatársa, Kövesdi Péter.

 
Boros Lajos - Fotó: Üveges Zsolt

„BOROS: Én négyszer éltem át a bukást, és azt, ami utána következett. Méghozzá valódi rémülettel.

VH: – Van nem valódi rémület is?

BOROS: – Balázsék rémülete nem volt valódi. Az egész sztori álságos volt: már akkor készen volt a következő szerződésük, amikor még javában sírtak a hallgatóknak. Hazudtak, ráadásul rosszul. Hazudni is tudni kell valamilyen szinten.”


„Ez most nagyon bumerángosan hangzott.”...”Ez most úgy hangzott, mint amikor egy sértett öregember azt vágja a fiatalok fejéhez, hogy mindent tőle tanultak, és még csak nem is hálásak ezért.” - veti fel munkatársunk, és a Bumeráng reggeli műsor egyik alapítójának erre is megvan a válasza. Kövesdi Péter hosszú interjút készített Boros Lajossal a hazai kereskedelmi rádiózás történetéről.

A teljes interjú „Eleget hallgattátok ezt, most hallgassátok azt” címmel a december 10-én megjelent Vasárnapi Hírekben található.

„Nem sértődött meg Balázsékra, de valamiért úgy érzi, lenyúlták a műsorukat. Magyarországon ugyanakkor az is a show része, ha egymást húzzák a konkurensek. Boros Lajossal beszélgettünk munkabarátságokról, gépházfűtőkről, valamint soha el nem múló érdekekről.”


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és most a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!