Krizsó Szilviával készített interjút munkatársunk, Krausz Viktória: a beszélgetés a november 28-án megjelent Vasárnapi Hírekben olvasható.

 
Krizsó Szilvia - Fotó: Ferenczy Dávid

"Hamar rá tudok hangolódni másokra, értőn tudok figyelni, ezzel pedig meg tudom nyitni a beszélgetőtársaimat. Ja, és tudok csendben maradni..." - teszi hozzá Krizsó Szilvia. - "A riportereket sem csak a kérdéseik határozzák meg, de az is, hogy tudják, mikor kell hallgatniuk. Például Koltai Lajos operatőr a legemlékezetesebb interjúalanyaim egyike. Anno az Estében volt a vendégem. Feltettem neki az első kérdést, s mert úgy mesélt, ahogy, azt éreztem, azzal teszem a legtöbbet, ha csak hallgatom."


Ma már hidegen hagyja a politika, pedig tizenöt évig volt a Magyar Televízió munkatársa. - Négy éve nincs a képernyőn, helyette beszélgetős, színházi esteket tart Libikóka címmel - Tíz bizalmas beszélgetés című könyve az estek vendégeiről szól. Elege lett a politikából. - Krizsó Szilvia tréningeket tart, és jól érzi magát a lánya szobájában.


"Csendben tudok maradni" - Krizsó Szilvia és Krausz Viktória beszélgetése a friss VH-ban található.
A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!