Háttérelemzést olvashat a friss VH-ban a fővárosi fideszes belharcokról. Eszerint Tarlós kezében komoly aduk vannak – egyre valószínűtlenebb, hogy helyette Kocsis Mátét indítanák a főpolgármester-választáson.

 
 

„Egy 2015. végi mérés szerint a fővárosban a Fidesz népszerűsége 28 százalék, a demokratikus ellenzéké pedig 29 – az előbbi gyengült, az utóbbi erősödött azóta. Tarlós viszont őrzi népszerűségét. És valóban nem viccel, amikor arról beszél: tudatos nála a stílus, amitől néhányan „porokat szednek a Fideszben”. Ugyanis plebejus-útszéli kiszólásain csak egy jól körülhatárolható réteg (nevezzük belvárosi értelmiségnek) háborodik fel, a zöm díjazza azokat.”
Az elemzés további megállapításai és részletei a friss Vasárnapi Hírekben, „Üres tarlós sokat ér” címmel olvashatók.

Összeállításunk további cikkei:

Sajátos Tarlós-stílus - Vitézy Dávidot nem zavarja, hogy a főpolgármester István vele gúnyolódik... Lapunkban "Sajátos stílus" címmel közöltük munkatársunk, Nagy B. György interjúját Vitézy Dáviddal. Tarlós Vitézyre vonatkozó becsmérlő megjegyzéseivel kapcsolatban Vitézy azt mondta: "Megszoktam főpolgármester úr igen sajátos stílusát, nem szeretnék belemenni a személyeskedésbe." A tartalmi vitát azonban felvállalta és részletesen kifejtette álláspontját múzeumigazgatói terveiről és a fővárosi közlekedésfejlesztési vitákról.
Az interjú és Tarlós tudatos provokációit elemző jegyzetünk ("Üres Tarlós sokat ér" címmel) a friss VH-ban jelent meg.


Tarlós és a Fischer Iván vezette Budapesti Fesztiválzenekar konfliktusának részleteiről is írtunk a friss Vasárnapi Hírekben, "200 millióért „nincs hiszti”!" címmel. Tarlós rámordult Fischer Ivánra – a BFZ nem süllyedt le Tarlós szintjére. Részletek a friss VH-ban.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!