Kik ejtik halálcsapdába az orvosokat, a betegeket és a kórházakat? Ki mit tenne meg a megfelelő ellátásért? A Publicus Intézet a VH megbízásából végzett közvélemény-kutatást március 9. és március 14. között.

 
Vasárnapi Hírek, 2017. március 18., 11. szám

Exkluzív felmérésünk a március 18-án megjelent Vasárnapi Hírek 16-17. oldalán, "Az egészégügy árvái" címmel, valamint a 18. oldalon, "Nincs vissza" és "Nem haza" címmel. 


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. március 18-án megjelent számából:Tarlós Orbánról és az észmegőrzésről
Reméli, mindenki eszénél lesz, és tényleg startolhat nyáron a 3-as metró felújítása – Tarlós István főpolgármester úgy érti, a miniszterelnök is ezt akarja. Akár igaza is lehet, hisz az M3- as felújítására most a Fidesznek kedves cégek is pályázhatnak, olyanok, amelyek érintettek az M4-botrányban.
Nagy B. György interjúja a friss VH 8-9. oldalán


Mindenki szabad lehallgatási préda
A bűncselekmény gyanúját megalapozó gyanú előállítása – nagyjából ebbe a félmondatba sűríthető az a gumiszabály, ami alapján majdnem bárkit lehallgathatnak a nyomozásra jogosult szervek (rendőrség, nemzetbiztonság, ügyészség, NAV). Legalábbis így módosítaná az igazságügyi tárca a büntetőeljárásról szóló törvényt. A precízebb megfogalmazás szerint az új szabályozás lehetőséget biztosítana egy előkészítő eljárásra, felderítésre, ami segít kizárni, illetve megállapítani a bűncselekmény gyanúját – ehhez pedig semmilyen ügyészségi/ bírósági jóváhagyás nem szükséges.
(Lehallgatást eddig megalapozott gyanú esetén lehetett menedzselni.) Ez azt jelenti, hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzet, hogy ha a NAV úgy döntött, bárkit megfigyelhet egy pénzmozgás (hitelfelvétel, vásárlás) kapcsán, vagy találkozókat lehet lehallgatni. Azaz üzleti és politikai konkurenseket egyaránt megfigyelhet az állam – ha akar.


Izsófalvi abszurd –
A hivatali budi miatt oszlott
fel a képviselő-testület
Doros Judit riportja a friss Vasárnapi Hírekben olvasható


A legdrágább fa –
Milliókat fizetnek a
magyar hegedűkértKicsinálják a segítőket –
Sorra távoznak a Pető
Intézet konduktoraiLélekben
tizennyolc
Keleti Éva fotóművész
a Kossuth-díjról
Itthon Aranylabdát
kapott
Kirobbanthatatlan
a Bolognából Nagy Ádám 

 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!